SEMESTER
1. Min heliga plats. 2. Min morbror fyllde sin dagbok med runskrifter, heroglyfer och intressanta teckningar. 3. Läser bok i min fina kjol på min fina filt. 4. Kaktusar och de gamla plåtaskarna jag hittade i mina förlädras gamla stuga.
 
Det här är tydligen det lilla ni får ta del av mitt liv just nu. Haha jag vet.. det har blivit så tyst här. Så tyst. Om sanningen ska fram så jobbar jag arslet av mig. Kan Dee Shop är otroligt krävande just nu med semestertider och extra mycket att göra. Och om jag ska vara helt ärlig så låter semester riktigt härligt när jag hör det. Det har varit en intensiv början av 2013 så två efterlängtade veckor i mitt andra hem Portugal väntar i slutet av September. Det kommer att bli två veckor av rent njutande och avkopplande, med yoga, meditation, mojitos, promenader vid klipporna, roadtrips, tältande, bada i havet, äta massor, gosa med hundarna.. en salig blandning alltså.
 
Vad har ni för er? Att ni fortfarande blir allt fler och fler här som läser min blogg trots den glesa uppdateringen är fortfarande ett mysterium för mig, men ni är varmt välkomna allihopa och jag hoppas ni gillar det lilla ni får se och tar gärna emot tips på vad ni gillar att jag bloggar om här :) Kram på er!
 
 
Emelie - Art & Lifestyle

Vet du hur man skriver med runskrifter? Isåfall, skulle du kunna göra en liten tutorial om hur man gör? Det är så himla vackert, och jag vill bara kunna skriva allt med runor!!

Anna

Skriv om det DU tycker är kul och intressant att skriva om, för det blir helt automatiskt väldigt kul och spännande att läsa. Om det handlar om din hund, ditt hem, ditt företag, politik, universum och alla dess mysterium(!) eller fina kjolar så är det perfekt!
Själv tycker jag det är supermysigt när du lägger upp inspirerande texter om kanske en "alternativ" värld eller liknande. Drömmar. Känslor. DINA tankar om allt. Det är din blogg och du bestämmer. När du har kul och blir peppad till att skriva då märks det :)
Love n Light <3

Julia

Du tar så sjuukt fina bilder! Hur gör du? haha
Din semester låter som att den kommer bli helt underbar! Hoppas ni får det bra! :)
Med ditt bloggande håller jag helt och håller med Anna. När du skriver om det du gillar och är intresserad av, blir det automatiskt kul att läsa! :) Kram

ripens.blogg.se

Älskar dina bilder! Din konst och hela du är en inspiration!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress