THE DRESS

Men alltså har man inte hittat världens finaste klänning då. Etsy. Nån som handlat där förr? Är det säkert? Hur som helst så funkar den ju året om, klänningen alltså, så att det kommer svida i plånboken kanske ändå är värt det. Pure beauty :)
 
HAR JAG NÅGRA LÄSARE MED DREADS?
 
Minns ni den här teckningen? En av mina personliga favoriter. Har dock suddat bort "dropparna", ni kan se originalet HÄR. Tänk om man hade sådär mycket hår förresten. Tjockt och MYCKET. Och dreads. Hmm.. På tal om dreads.. tredje gången gillt! Snart. Jag måste skaffa mig lite tålamod bara. Och mod. Inte ge upp hoppet!

Har jag några läsare där ute med dreads? Hojta, besöker gärna era bloggar! ♥
SEMESTER
1. Min heliga plats. 2. Min morbror fyllde sin dagbok med runskrifter, heroglyfer och intressanta teckningar. 3. Läser bok i min fina kjol på min fina filt. 4. Kaktusar och de gamla plåtaskarna jag hittade i mina förlädras gamla stuga.
 
Det här är tydligen det lilla ni får ta del av mitt liv just nu. Haha jag vet.. det har blivit så tyst här. Så tyst. Om sanningen ska fram så jobbar jag arslet av mig. Kan Dee Shop är otroligt krävande just nu med semestertider och extra mycket att göra. Och om jag ska vara helt ärlig så låter semester riktigt härligt när jag hör det. Det har varit en intensiv början av 2013 så två efterlängtade veckor i mitt andra hem Portugal väntar i slutet av September. Det kommer att bli två veckor av rent njutande och avkopplande, med yoga, meditation, mojitos, promenader vid klipporna, roadtrips, tältande, bada i havet, äta massor, gosa med hundarna.. en salig blandning alltså.
 
Vad har ni för er? Att ni fortfarande blir allt fler och fler här som läser min blogg trots den glesa uppdateringen är fortfarande ett mysterium för mig, men ni är varmt välkomna allihopa och jag hoppas ni gillar det lilla ni får se och tar gärna emot tips på vad ni gillar att jag bloggar om här :) Kram på er!