EN KOMMENTAR JAG FICK
Även om jag inte håller med på alla punkter så kan jag inte låta bli att erkänna att den här kommentaren som nyss trillade in gjorde min dag. Tusen tack fina du!
 
Tja !
Har tänkt att kommentera inlägget om när du pratade i radio tidigare men har alltid skjutit upp det. Men nu vet jag vad jag vill skriva.
Det känns otroligt skönt att du sticker ut ur mängden när det gäller alla andra stora bloggare. Nästan alla stora är från stockholm och alla talar och låter likadana, rikssvenska, lidingö dialekt och så. Du däremot pratar inte så. Du låter naturlig och jordnära och väldigt säker. Du börjar inte varannan mening med "eehm", "aa asså" "typ".

Så fort dom nämnde önskelåt tänkte jag på get free, men sen tänkte nej det måste finnas en massa musik hon lyssnar på. Så jag trodde du skulle välja någonting annat men vart glad att höra att det vart den :) satte den på repeat under en hel eftermiddag efter att du länkat den :).
Så med det intrycket man fått av dig under intervjun så finns det inga tvivel om att du kommer att ta över världen..

keep up the good mork!
11 TIMMAR KVAR AV FIRANDET!
En liten hög av ordrar och en liten hög med följesedlar/fakturor på Kan Dee Shop.

Okej.. så de båda jackorna såldes helt slut på en kväll igår. Galet! Om jag ändå hade vetat att de skulle bli så poppis.. Men i morgon ska jag beställa hem mer och jag funderar på att ta emot förbeställningar på dom då mailen nästan svämmar över med frågor på när de kommer in igen. Kanske kan man ordna så att de som förbeställer får en present med på köpet, jag ska fundera ut något riktigt bra :) Skulle det vara något?
 
Högtrycket på Kan Dee Shop förstätter och flera produkter säljer slut med stormfart. I dag är det SISTA dagen som man kan handla av alla erbjudanden, också sista dagen i utlottningen om 3000 SEK i presentkort. I natt kl 00.00 återgår alla erbjudanden till ordinare priser igen. 11 timmar kvar!
HÖGTRYCK OCH TVÅ NYA JACKOR HAR LANSERATS
Jackor från Kan Dee Shop. 299 SEK och 349 SEK.

Herre min get vilket högtryck det är på Kan Dee Shop nu efter nylanseringen, det är så himla roligt att jobba nu så nu anar inte! Vi har packat massvis med ordar och har precis gjort en lista på nya inköp som kommer att göras nästa vecka. I går kom en lastbil med två helt underbara jackor, nämligen dessa! Jag bev kär vid första ögonkastet och så fort jag fick upp den ena (den till vänster) i butiken så såldes den nästan slut med detsamma. Om jag hade vetat att den skulle bli så poppis hade jag tagit hem extra mycket utav den. Nu finns det bara några enstaka kvar. Detta är naturligtvis angenäma problem och som sagt så kommer vi att beställa hem mer nästa vecka. (Det tråkiga är bara att det tar lite tid att få hem grejerna). Jackan till höger har jag nu precis lagt in i butiken och den här har minsann också fått otroligt bra feedback på speciellt Instagram. Så himla skojj! Båda två är grymt snygga att jag tror att jag måste lägga händerna på dom själv.
 
Vill också påminna er om att vi firar vårt 3 årsjubileum fram tills i morrn kl. 00.00. Efter det, avslutas alla erbjudanden och går tillbaks till ordinare priser igen, så passa på! :) Varmt välkomna till nya Kan Dee Shop ska ni vara!