PRINTS PÅ MINA TVÅ SENASTE ALSTER!
Nu är det spikat och klart! Det blir prints av We are stardust och Circus då otroligt många efterfrågat det. Jätte roligt! Limiterad upplaga på 50 exemplar och självlart numrerade och signerade! Jag måste erkänna att den översta är en av mina absoluta favoritteckningar genom åren. Jag blev så otroligt nöjd med den, tänk om man kunde känna så med varje teckning man gör? Men det gör man inte, vissa känner man mer dragning till. Konstigt det där.
 
Så snart kan ni köpa printsen på Kan Dee Shop!
FOTAT LITE BILDER!
I dag var jag så tidig till jobbet, redan klockan 8 befann jag mig på kontoret/lagret och började möblera om. Jag får ofta såna där ryck. Flrutom att möblera om vår kontorsdel så organisreade jag det allra sista på lagret så nu är allt verkligen på sin plats. Skööönt med ordning och reda! Därefter blev det orderpackning som heter duga och det är lika roligt varje gång att packa er söta små paket! Det är så roligt att få vara med och se vad ni handlar. Det gör mig så varm i hjärtat, särskilt när något utav det som jag designat helt själv säljs.
 
På eftermiddagen fotade jag lite bilder till framsidan av vår butik på www.kandeeshop.se, ni kan väl kika in och så så fint det blev? :) Kan också passa på att säga att vårt nagellack från Ciaté nu är sänkt till halva priset! För ynka 50 lappen får du inte bara ett nagellack i underbara kulörer utan också en söt liten flaska med en rosett på. Fin att ha som prydnad! Älskar dom. Älskar verkligen hur man lagt ner tid på flaskans design, älskar när man tänker kreativt. Blev lite mycket älskar där men hellre det än det motsatta ordet iallafall.
 
Kom hem vid sex ikväll och hoppade direkt in i duchen. Nu ska jag fortsätta att jobba i några timmar innan jag går och lägger mig. Det är fullt ös på Kan Dee Shop. Kul :)