SHORTSEN BLEV SUCCÉ!


Vågar jag säga att shortslanseringen blev en super succé? (!) Kanske kommer alla shortsen tillbaka nästa vecka för att de inte passade eller nåt. Nervöst! Hur som helst så blev det verkligen succé! :) Av 15 par shorts finns nu bara 4 kvar och de är dom du ser ovan. När kollektionen släpptes 8 i går kväll var det nästan 400 pers online på Kan Dee Shop vilket är helt galet! Tänk tänk tänk om man hade hittat en fabrik som tillverkade dessa shorts utan att man måste beställa 10 000 av varje storlek. Då hade de säkert sålts många många fler igår. Men så är det ju lite roligt, speciellt, unikt och exklusivt att det bara finns ett enda par av varje shorts och att de är signerade på insidan. Det betyder ju att ingen annan kommer att ha exakt lika dana shorts som du.

Förutom att shortsen sålde som smör i går så säljer den nya Color Collection fortfarande lika bra. Det regnar in beställningar vilket gör mig helt euforisk (Passande ord nu när Loreen tog hem hela Eurovision Song Contest. GRATTIS!!!) detta gör dessvärre att leveransen kan ta en dag extra nu. Men vi jobbar på så gott vi bara kan :)

Nu ska jag slänga i mig lite kinesisk mat och fortsätta packa ordar! Hoppas ni får en fin dag! <3
Alice

Håll ett freedoom-linne åt mig (stl. s?), haha! Jag tänkte nämligen belöna mig själv med det efter att dessa intensiva tentamen-veckor är slut. ;)

emmy

åh så snygga hela högen!

Nathalie B

Vad roligt att det går bra för dig! Du borde ge dig själv ett stort grattis för allt slit du lagt ner, att det verkligen lönat sig ;)Var in och kikade (dock lite för sent), tyckte alla shortsen var jättefina men hade några favoriter.. Men även om jag hade varit i tid hade mina favoriter aldrig gått på mig iallafall, vilket är lite synd! :(

Annster

Härligt!

Supersnygga och coola :)

Frida

Stort Grattis till dig!

Du är verkligen värd detta efter allt slit du lagt ner på dom här shortsen!

Och vad fina dom blev, du är jätteduktig!Ha det bra!

Kramar

Frida

Förrästen, skulle inte du sälja egengjorda denim-västar också? :)

Ronja

SÅ JÄVLA SNYGGA

Virvelvindsflickan

ååååh

FETT NICE

Sari

Grymt snygga!

Lovisa

Jag fick hem mina shorts igår. De sitter som smäck och är helt enkelt underbara! Om man kunde gifta sig med ett klädesplagg skulle jag inte tveka två sekunder med dessa shorts ♥ Du har verkligen gjort ett sjukt bra jobb med dem, är riktigt imponerad! Kram ♥

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress