INTE PÅ TOPP JUST NU

Ibland tänker jag att den styrka jag kände bara fanns i min lilla bubbla. Jag trodde jag var så stark. Är det nu när bubblan spruckit som allt kommer i kapp en? Jag saknar dig pappa. Vart tog du vägen? All min motivation, var det bara en illusion? Jag vill bara sova. Försvinna i drömmarnas värld. Vad är det jag vill? Vad är det jag jagar? Glöm mig inte bort mig. Kom tillbaka. Nej lämna oss. Stanna där.

Det är solnedgång här. Vart går solen upp på andra sidan?
SHORTSEN BLEV SUCCÉ!


Vågar jag säga att shortslanseringen blev en super succé? (!) Kanske kommer alla shortsen tillbaka nästa vecka för att de inte passade eller nåt. Nervöst! Hur som helst så blev det verkligen succé! :) Av 15 par shorts finns nu bara 4 kvar och de är dom du ser ovan. När kollektionen släpptes 8 i går kväll var det nästan 400 pers online på Kan Dee Shop vilket är helt galet! Tänk tänk tänk om man hade hittat en fabrik som tillverkade dessa shorts utan att man måste beställa 10 000 av varje storlek. Då hade de säkert sålts många många fler igår. Men så är det ju lite roligt, speciellt, unikt och exklusivt att det bara finns ett enda par av varje shorts och att de är signerade på insidan. Det betyder ju att ingen annan kommer att ha exakt lika dana shorts som du.

Förutom att shortsen sålde som smör i går så säljer den nya Color Collection fortfarande lika bra. Det regnar in beställningar vilket gör mig helt euforisk (Passande ord nu när Loreen tog hem hela Eurovision Song Contest. GRATTIS!!!) detta gör dessvärre att leveransen kan ta en dag extra nu. Men vi jobbar på så gott vi bara kan :)

Nu ska jag slänga i mig lite kinesisk mat och fortsätta packa ordar! Hoppas ni får en fin dag! <3
KAN DEE SHORTS LANSERAS IKVÄLL KL. 20:00!Shorts from Kan Dee Shop.

Äntligen kan jag med 110% säkerhet berätta för er att de efterlängtade shortsen lanseras ikväll kl. 20:00. Alla är redan inlagda i shoppen och väntar bara på att publiceras för allmänheten. Hela dagen i går och idag har jag jobbat med att fota alla shortsen, sätta namn och priser, mäta, skriva produktbeskrivningar och redigera bilder. Nu hoppas jag bara att ni kommer att gilla dom! Ska bli så spännande!

Hörrni var redo på Kan Dee Shop ikväll kl. 20:00! Kom ihåg att det bara finns ett enda exemplar av varje shorts vilket gör det lite extra unikt och exklusivt! :) Ni är varmt välkomna! Pssst, ovan får ni en tjuvtitt på ett utav shortsen med namnet Cocktail.