PRIVATA BILDER

Jag har tagit lite bloggledigt som ni kanske märkt. Eller egentligen har jag faktiskt inte haft ett skit att blogga om. Men nu så. Tänkte visa några bilder från min Instagram. Det är ju nästan så det händer mer där än här, även om mitt liv är ganska så händeleslöst just nu. Jaha, vad har vi för bilder då? Det är väl lika bra att börja högst upp från vänster?
 
Bild 1. Grillspett. Jag och min pojkvän gjorde grillspett och grillade på midsommarafton. Vi var helt ensamma och hade filmkväll. Såg säkert 4 filmer i streck. Så jäkla skönt att inte göra nånting speciellt alls!
 
Bild 2. Mer mat. Färsk fisk, sallad, röror, färskpotatis och toasts. Gud vad skulle jag göra utan mat! Min syster och hennes son kom hit i torsdags så vi tänkte att vi kunde slänga ihop en liten mini-midsommar-middag. Den blev utsökt!
 
Bild 3. Mitt naturfynd! Haha. När jag var ute och gick med Selma passade jag på att plocka med mig några blommor och se så fint det blev i fönstret!
 
Bild 4. En kväll på ballen. Passade på att ta ett litet kort när jag tänt lyktan å allt.
 
Resten av helgen har i stort sett bara bestått av soffhäng och filmmys. Verkligen något jag behövde efter en tuff vecka på jobbet. Det kanske inte är tufft rent fysiskt, men mentalt blir man helt snurrig i huvudet. Det är så mycket att hålla reda på och det är så många bollar att hålla i luften. Nästa vecka lär inte bli lugnare den heller. Mycket på gång!
 
Instagram. kandeeshop.
Mixed |
#1 - - molly:

Älskar de två sista bilderna. Har blivit skadad/besatt av inredning det senaste.... hehe

Svar: Haha jag med!
Kan Dee - Artist & Designer

#2 - - Alice:

"En kväll på ballen" låter väldigt fel. :P

Svar: Hahah ja
Kan Dee - Artist & Designer

#3 - - Annster:

Mysigt det låter :)

Svar: Det var väldigt mysigt :)
Kan Dee - Artist & Designer

#4 - - Linnea:

Hej!
Jag undrar ifall du har något tips om vart man kan vända sig för att hitta bra textilfabriker/tryckerier? Hur hittade du den fabriken du använder dig av?

Svar: Jag Googlade i något som kändes som evigheter innan jag slutligen hittade några textiltryckerier som jag ville kontakta. Så mitt tips är att Googla :)
Kan Dee - Artist & Designer

#5 - - Anonym:

http://avanna.se/nyheter-1/red-lips-magtroja/

Kopierat från din teckning much?

Svar: Nej det tror jag inte :)
Kan Dee - Artist & Designer

#6 - - Anna:

Svar: (såg din kommentar igår, wierd!) Ja, det förvånar mig inte att du sett zeitgeistfilmerna, det märks i dina texter. Nej jag har inte sett Ancient Aliens men vi har den på datorn och ska ses! Har du sett Alex Jones filmer? Om inte så se dem, och på hans hemsidan infowars.com hittar du en jädra massa bra dokumentärer, ifall du inte redan visste!

Ja, vad skulle man göra utan mat? Kram!

Svar: Tusen tack för tipsen! Ska helt klart kolla upp dem! :)
Kan Dee - Artist & Designer

#7 - - Madame Hoffa:

Varför inte? Myskväll på midsommarafton, bra ide', det kör jag på nästa år :9

www.madamehoffa.se

#8 - - Dan Syndrom:

Fina bilder. Och en lugn helg låter som en dröm..^^

Upp