DESSA UTGÅR SÅ PASSA PÅ!
Toppar från Kan Dee Shop.
 
Tänkte bara tipsa er om att bland annat dessa snyggingar från Kan Dee Shop utgår så fort de sålt slut och det finns bara några stycken kvar av varje så passa på om du är sugen innan de försvinner för gott :) Matcha till ett par svarta slitna shorts, ett riktigt färgstarkt rosa läppstift och pumps. Släng upp håret i en stram hästsvans och piffa till med massa smycken. BAM!
NÄR EN OLYCKA NÄSTAN INTRÄFFAR
Jag bor 5 minuter i från Kan Dee Shop, om man cyklar. Så idag tänkte jag att jag skulle cykla dit med Selma. Selma skulle få springa vid sidan för första gången. (Hon är snart 6 månader gammal) De första metrerna gick åt skogen. Jag cyklade inte alls snabbt, men hon sprang helt plötsligt framför framhjulet och jag höll på att köra över henne. Mitt hjärta slog dubbelvolt och jag blev helt kallsvettig. Jag lyckades tvärbromsa precis innan hjulet skulle ha kört över henne. Jag känner mig som världens idiot. Som en djurplågare. När jag stannat cykeln går jag av och kollar så att hon är okej utan att säga något till henne. (Tyck inte synd om din hund! Undrar hur många gånger jag har hört det från min hundtränare..) Men inombords blöder du, gråter du och tycker att du världens hemskaste människa när en olycka inträffar.
 
Som tur var (Tack gode gud!) var hon helt oskadd och jag tänkte att det bästa nu är att hoppa upp på cykeln igen och bara fortsätta som vanligt. Som om ingenting har hänt. Nu gick det bättre. Det verkade som om incidenten gjorde att hon förstod att hon måste hålla avstånd från cykelhjulen. I lugn takt cyklade vi till Kan Dee Shop utan probem och jag var så stolt över min lilla pärla när vi kom fram.
 
Tänkte höra om någon har några tips till hundägare som vill cykla med sina hundar? Och vad man ska göra om hunden skäller hysteriskt när den hör någon/något i trapphuset (Vi bor i lägenhet). Jag vet att man inte ska skälla tillbaka.
 
BLONDIE
Äh tänkte ta och bli blond nu. Jag fyller ju snart år och tänkte unna mig lite skönhetsbehandlingar som förutom att bli blond göra en tandblekning som heter duga :)
Vad tycker ni jag passar bäst i? Brunt eller blont hår?