KAMPANJ PÅ KAN DEE SHOP

Kan Dee Shop kickar i gång en kampanj! Under hela veckan shoppar du med fri frakt! Ange koden FRIFRAKT02 när du kommer till kassan. (Gäller endast inom Sverige).

Ryggsäck och ring - Modekungen | Linne och nagellack - Kan Dee Shop
Skor - Tuk Shoes | Shorts - Runawaydreamz

KAN DEE SHOP

ATT GÅ VIDARE I LIVET
Det kommer kännas så dumt att blogga som om ingenting har hänt i fortsättningen. Men jag måste försöka resa mig upp nu och gå vidare fastän det gör så ont att vara levande just nu. Fastän tankarna snurrar om och om igen i huvudet och fastän tomheten inte går att fylla med mer än sorg och oro. Men trots allt ont som hänt så känner jag mig på något konstigt sätt starkare än någonsin, som att ingenting kan såra mig mer än det här. Så ni får gärna hata mig hur mycket ni vill, skriva hur dumma kommentarer ni än vill, bara för att det sista jag ville just då var att få något mer negativt kastat på mig. Allt slår tillbaka som om jag vore gjord av stål nu. Kanske ligger det en sanning i att allt ont för något gott med sig?

Det här är utan tvekan bland det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv, så snälla ni. Försök respektera att jag är väldigt ledsen just nu. Jag kräver inte att ni ska göra någonting. Bara att försöka förstå att jag är ledsen. Bara att försöka förstå att vilken människa som helst faktiskt kan vara ledsen. Väldigt ledsen. Jag ska inte behöva lämna ut hela mitt liv på bloggen bara för att jag driver en stor blogg. Det borde räcka för vem som helst att kort och gott säga att man är ledsen, för att den som läser/hör det ska vilja ge sitt stöd. Så fungerar iallafall jag och resten av majoriteten och det är ju en jäkla tur det.

När någon är ledsen och uppgiven är stöd det viktigaste man kan få av andra. Inget annat. Och det har jag fått och är så tacksam för. Så till er vill jag verkligen säga tack och ge er en kram. Ni som mailat, skrivit, sms:at.. Ni som givit cyberkramar, stöttande ord och delat med er av egna erfarenheter när allt varit svårt. Det betyder så mycket för mig att se vilket fantastiskt stöd ni är och veta att ni finns där.

Nu ska jag försöka gå vidare i livet och ta lärdom av allt som händer runt omkring mig. Sprid kärlek och var rädda om varandra, det är mitt enda budskap ut till världen just nu.
SYMPATISK MÄNNISKA
Nästa gång, skriv bara att du tar bloggpaus av personliga skäl. Skriv inte "det är något jättehemskt som jag kommer få bearbeta resten av mitt liv" osv osv. Det är som om du verkligen vill att alla ska bli nyfikna. Jag förstår att det inte var din mening men när du har så mycket läsare så får du tänka på att lite grann är det så att har man sagt A får man säga B. Självklart kan du säga att du tar en bloggpaus utan att säga varför men du behöver ju inte måla upp det sådär.

WTF! Jag finner inga ord.