HUR JAG HAR LYCKATS FÅ SÅ MÅNGA LÄSARE

28 februari 2010. Jag startade min blogg mars 2009 och lyckades under ett år skaffa mig 1242 prenumeranter. 2010 känns som hundra år sedan, samtidigt känns det som att det var i går. Jag har alltid jobbat hårt med bloggen, alltid bloggat mycket och haft en väldig inspiration till att blogga.


28 februari 2012. Idag, exakt 2 år senare har jag lyckats få 3865 prenumeranter till vilket är fantastiskt roligt! Vilken framgång! Fast är verkligen bloggen bättre nu än förr? Just nu känns det som att jag är inne i en otrolig bloggtorkeperiod. Kanske är det för allt hemskt som precis har hänt inom familjen och så.. Det står helt still i huvudet, jag vet inte vad jag ska blogga om..

Hur har jag då lyckats få så många fina trogna läsare?
5107 prenumeranter senare är min blogg Världens andra största konstblogg. Bloggen växer sig större och större för varje dag men jag vet fortfarande inte varför. Nästan alla storbloggare lägger upp massvis med snygga bilder på sig själva, något jag misstänker är en stor del av deras framgång. För det är ju faktiskt så att om man är fin så blir man automatiskt mer intressant? Rätta mig gärna om jag har fel. Men jag lägger aldrig upp bilder på mig själv. Jag hatar att vara med på kort och jag hatar att fotas. Jag hatar att se mig själv i spegeln. Jag undrar om min blogg varit ännu större im jag bjöd mer på mig själv? Jag minns att jag var mer personlig i bloggen förr. Jag kunde skriva mer öppet om hur jag kände osv. Idag vågar jag inte det. 5000 personer är ändå ganska mycket för mig, kan jag verkligen skriva så öppet om saker och ting för så många människor? Jag förstår att Kenza inte är mer personlig än vad hon är. Jag förstår henne verkligen. Nu går det ju knappast att jämföra lilla mig med en av världens största bloggerskor liksom men ändå.

Vet inte riktigt vad jag vill säga med det här inlägget men kanske ville jag visa hur snabbt min blogg har vuxit, men att jag inte riktigt vet varför. Och att jag gärna skulle uppskatta lite peppning från er när det gäller bloggandet för just nu sitter jag fast. Jag känner mig lite vilsen i pannkakan. Många säger att man inte ska fråga sina läsare vad de vill att man ska blogga om, för man bloggar ju för sig själv. Men jag håller inte med, visst bloggar jag för mig själv och om det jag känner för, men jag bloggar ju allra mest för er skull. Jag vill tillfredsställa er (Kan misstolkas), ge er inspiration och sprida glädje. Jag vill ge er någonting, förstår ni? Just nu vet jag bara inte vad, så ni får gärna komma med önskemål på olika typer av inlägg och vad ni vill att jag ska blogga om. Det skulle jag uppskatta :)
Edita

Jag började följa dig för ett litet tag sedan :) tycker att du är otroligt inspirerande!

CORNELIS SILLANPÄÄ ▲

Någon dag ska jag vara lika awesome som du!

Alice

Det som fock mig att börja följa din blogg var nog för att du är så känslomässig i dina inlägg. Alltså..Att det känns om du är glad, ledsen, osv. Dessutom är det så kul att läsa om hur det går för dig och ditt företag (just denna kategori har inspirerat mig med att börja sälja handgjorda smycken, haha!). :)

catarina

för mig är det inte ett dugg konstigt att ditt läsarantal stiger för varje dag, DU inspirerar! genom att vara den du är utstrålar du så mycket, även om du inte själv kanske ser det. men ta bara som exempel din konst, dina åsikter (som du emellanåt delar med dig av), din styrka (som du visar genom att hålla bloggen & ditt företag vid liv hur jävligt livet än kan vara vissa dagar). du får verkligen inte nedvärdera dig själv, för du besitter ju en oerhörd talang; att teckna! att inspirera andra människor med din konst, att förmedla budskap med den osv. jag tycker det är så jävla ballt & beundransvärt!& angående ditt utseende & att du inte känner för att dagligen posta bilder på dig själv osv; ingen kan väl klandra dig för det heller? det är upp till dig! man kan inte vara bekväm med allt här i världen. dock borde du försöka ta till dig av vad majoriteten (däribland jag!) tycker; att du är otroligt fin, både på ut- & in-sidan.& du ska bara fortsätta som du gör, för det är inte bara siffror det bloglovin visar; det är även ett tecken på att du utvecklas! så fortsätt att bjuda på sånt du känner ger DIG nåt, sen kan jag nästan övertyga dig om att dina läsare kommer känna att det ger dom lika mycket.för att runda av; du är grym!!

catarina

kort bara vad för typer av inlägg jag gillar så är det; dina åsikter, din konst, lite personligt (men inte alltför ofc), bilder på dig (för du är snygg mhm), outfit-kollage, när du tipsar om andra bloggar osv - tips av olika slag är alltid uppskattat!, tävlingar, inspirationsbilder osv. aah du kan nog fan bara göra bra grejer (för ovanstående är ju sånt som du redan publicerar, heh)men mer av ovanstående, eller tänka utanför ramarna lite; istället för klädkollage kan du visa verkliga outfits (kanske lägga upp plaggen som din header?) , eller jaa det kanske var ett dåligt exempel men ändåå! hoppas jag var till lite "hjälp" :)

Thea

Älskar verkligen din blogg, och hur du är som person. Du är en sådan inspirationskälla! Så jag tycker du ska fortsätta med din härliga blandning som du har nu :)Om du ändå vill ha ett tips så påminner jag igen om det jag skrev under frågestunden: en kategori dit dina läsare kan skicka in bilder på outfits som innehåller dina produkter :) tror det skulle bli både populärt och roligt att läsa!Massa kramar!<3

cookiemonster

aw fint inlägg, jag älskar när du tipsar om inspirerande bloggar, skriver företagsrelaterade inlägg och visar tjejor i snygga kandee plagg :DSedan så är jag lite nyfiken på vad du har som källa till att du är världens största konstblogg?

louise

Jag tror folk följer dig för din konst men även om hur du känner dig.

Varför jag följde dig- För din konst, jag tecknar själv så du blev en stor inspirationkälla för mig, och så tycker jag du skriver med lite humor. :D

Johanna

Du är värd varenda läsare Sandra! Började följa din blogg för ett litet tag sen och det ångrar jag inte en sekund!

Det jag tycker är roligast att läsa i din blogg är när det handlar om företagande. Inspiration. Bilder på hur du arbetar med KanDee shop osv. Men även annat! Kram

Maria

Du skulle kunna filma en 5-minuters skiss eller liknande, alltid kul att se hur en teckning växer fram! :)

Petra

Förstår inte varför du hela tiden säger att du inte är någon skönhet. Tycker av de få bilder jag sett att du är jättevacker. Dina ögon är riktigt snygga... ;)Sen jag började läsa din blogg har jag börjat rita mycket mer. Har fått inspiration att prova och har nog lärt mig något nytt också genom att titta på dina teckningar! :)

joss

du är grym helt enkelt, du har en egen stil och kör på det. något jag ogillar med "stora" bloggar är att det bara är bilder på samma outfit men i 20 olika vinklar i alla inlägg, men i din blogg är det kombinerat bilder och text. därimot hade det varit roligt att se mer bilder på dig eller från ditt liv :)

Desirée B

Jag läser din blogg för att du är väldigt inspirerande och jag är sjukt imponerad av jobbet du gör. Jag målar/ritar själv lite men är inte i närheten av så duktig som du, dessutom har jag en helt annan stil. Men det är ändå väldigt roligt att läsa om vad andra gör och jobbar med och få veta att man inte måste sitta på ett kontor och vända papper resten av livet om man inte vill det, om man har andra drömmar liksom! Din blogg är en av få bloggar som faktiskt är vettiga, du verkar vara en väldigt vettig person och håller inte på att apa dig som så många andra (haha ursäkta uttrycket) :) Du lägger upp fina bilder som lockar, sen att det är på dina målningar/teckningar/kläder istället för dig själv tror jag kvittar! Snygga bilder lockar oavsett vad det är på. Du behöver inte ändra på nånting!

Jonna

Du är så otroligt inspirerande! Många ser dig som en förebild.

Emmy

Vi gillar din konst ju! :)

Lisen

Fast jag har inte så svårt att förstå att folk gillar din blogg.

En blogg som bjuder på konst och samtidigt mode är ju väldigt inne och har varit väldigt på kartan länge nu.

Och inte minst att din konst är orginell och tilltalar oss unga tjejer är ju inte en konstig anledning att vi följer din blogg.Där har du svaret till varför du har läsare i massor. Jag önskar att jag kunde ha något så orginellt som du har. Inte vanligt!Kramar Lisenlife

Sofia - pusstjuv fotografi

Det som främst fick mig att börja följa dig var att du inte är rädd för att dela med dig. Hur du gör, erfarenheter och tankar. Många som är duktiga på olika saker, måla, fota, företagande eller vad det än kan vara är ofta 'rädda' för att berätta hur de gör och att dela med sig av sina erfarenheter. Kanske för att de tror att om de inte har sina hemligheter, så har de inget?

Men det har du. Du är grym, inspirerande och hjälpsam. Ärlig utan att vara för personlig. Jag älskar att läsa om saker som andra har lärt sig under vägens gång, små trix och hur man handskas med situationer.

Johanna

du och din blogg är bara intressant och rolig att läsa

Vilma

Jag började följa din blogg för ca 3 månader sedan. Då hade jag inte tecknat på över ett år! Men när jag började läsa din blogg blev jag jätte inspererad och nu tecknar jag nästan varje dag :)Jag tycker att det vore kul om du skrev mer tips på hur man ska lägga skuggningar, få en bra glans i ögon m.m!Kram

alice alfredsson

jag måste bara säga:

du är sjukt fin, ibland önskar jag att ja var du. Tycker du borde stå framför spegeln och tänka på hur grymt vacker du är. Jag älskar din blogg mer än någon annan, detta är min inspiration källa, går in här 3 gånger om dagen, nää till och med mer, 5 gånger låter bättre.

Jag älskar din stil och allt du gör, din design på bloggen är elt galet underbar, du är underbar.

Om din statistik inte skulle växa för varje dag, skulle jag tycka det var konstigt så du tänker helt fel, tycker i alla fall jag. :)

tusen kramar.

Anonym

Hej hej! Jag undrar vilka fler tryck som kommer komma på de nya linnena. Alltså de med djup rygg. Och när? Vill hemskt gärna ha ett!

Millie

Vad kul c:

Corinne

Corinne

Du är ju så inspirerande jag älskar din konst, din stil!:)

Nathalie B

Jag håller med fina Catarina till 100% i båda inläggen hon skrivit. Hon är grym, DU är grym! Och fortsätt för guds skull producera mer snygga teckningar och tryck till dina fantastiska kläder.. Min mage blir alldeles pirrig varje gång jag ser något nytt plagg eller överhuvudtaget någonting nytt du gjort/släppt. Du är så sjukt inspirerande, och bara så otroligt grym att det inte är sant. Jag bara.. finner inga ord. Fortsätt med det du gör, snygging!

Theres Bergström

Jag tycker du skulle kunna berätta eller visa lite mer inspirerande bilder kanske som du använder dig av och som du gillar. Kommer ihåg att du förut la upp c antal bilder med lite zafari tema förut osv. Sånt tror jag folk uppskattar! Iallfall jag för de kan vara väldigt inspirerande! Sen om du skulle vilja kanske du skulle kunna göra videos och visa exempelvis på hur du börjar när du skissar upp något eller ja bara visa vad du tycker om helt enkelt! De här skulle jag iallafall uppskatta att se även fast jag redan älskar din blogg och det du gör! Kram

alexandra

jag saknar personliga inlägg. det måste inte handla om dina teckningar, utan om vad som helst. på senaste tiden har det varit mer reklaminlägg för dina kläder än inlägg från dig, känns det som. skriv om allt möjligt. jag tycker att det är intressant att läsa det du skriver.

fanny

Kan du inte beställa in fler hoodies ? Alla storlekar är ju sluut :-)

Anonym

Hmm, detta gäller Kan Dee Shop på engelska, det står "new arrivEls" istället för arrivAls, om ni har några få stavfel kan det ge dålig intryck :)

Julia (Fotoblogg)

Men det väll så :) Är man så duktig som du på att designa och göra konst så sprids det snabbt! Ser dagligen bloggar som lägger upp kollage med kan dee kläder, och dom har sina läsare... Det sprids att du är grym och allt fler och fler upptäcker din talang och blir nyfikna på dig :)

jessica

Asså du har verkligen känsla för stil, du ritar så fantastiskt bra.. Jag vet vad det är som gjort att jag fastnat men det kanske är att du faktiskt är personlig.. Jag har faktiskt ingen aning, titta tillbaka lite i gamla arkiv om du saknar inspiration :)

saga

Hur gjorde du för att få din blogg så stor? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress