NYHETER!

Nu har de nya linnena med djup rygg landat på Kan Dee Shop. Först ut är Capture och Beat! I hope you like it! :) De blev så mycket snyggare än vad jag förväntat mig. Riktigt roligt att öpnna kartongerna idag och se dessa mästerverk. De är så sjukt snygga på och jag älskar den djupr urringade ryggen. Förutom de ärmlösa topparna så är dessa mina favoriter just nu.

Nu ska jag ställa mig i köket och laga fredagsmiddag till mig och babe. I morgon ska vi tillsammans med min bästa vän åka till Mariefred. Vad vi ska göra där kommer jag att avslöja i morgon kväll. Trots all sorg som nu invaderar mitt liv så kommer det någonting fruktansvärt underbart.. Trots all sorg så är jag så lycklig för det här som snart kommer att hända. Men som sagt, jag berättar för er i morrn :)
Maria

Alltså Capture linnet är to die for!! Så himla SNYGGT!

louise

YAY! :D

Wow, så himla kul att dom har kommit in!

Emma

Kommer det komma fler med djup rygg?

Hade älskat ''dont go with the flow'' med djup rygg.. :)

Emma L.

När kommer "don't go with the flow" linnet in? Så snyggt! Och skulle du inte kunna lägga upp en liten rabattkod här på bloggen? ;)

Hannah

Åhh, är jättesugen! Kan du lägga upp en bild på hur de sitter på en riktig människa? ;D

erika

Gaah vad snygga!! :D

Joséphine

Låter riktigt snyggt! :D

Lisa

Beat linnet är så snyggt, älskar linnen som är djupa i ryggen! :)

Klara

ÄNTLIGEN :D beställde beats direkt! längtar tills FreeDOOM kommer på linne med djup rygg :D

Jossan

Hej du vet säkert redan det här... men på bloglovin så står det på din "bild" : "Kan Def"!

Rebecca

Vill ha det Beat-linnet! ade varit sjukt snyggt till våren och sommaren!

Virvelvindsflickan

Looooove!

Maria

Capture! Åh vad jag önskar att man hade en inbyggd kamera för att spara alla fina ögonblick.. Haha! Jättefina linnen båda två! :)

Ester

Underbara! När kommer de andra?

Denise 22 - mamma till Kevin 6

Att skriva hur vackra dina teckningar och målningar och den konst du lyckas få folk att bära till vardags - känns så lame! Du får säkert alldeles för många smickrande kommentarer.Men jag måste bara skriva att...Du är fantastisk, både som konstnärinna och som bloggerska, egen företagare, och som bara dig, i alla fall den uppfattningen du ger mig som läser. Du känns väldigt genuin på något sätt.Det känns så bekvämt att läsa, titta och glädjas med dig.Lycka till, och hoppas du når alla mål du satt upp - både de långsiktiga och kortsiktiga.

fannyisaksson'

Kan du inte berätta det du skulle berätta som du skriver om i det här inlägget? ;) nyfiken nu ju :) dom nya linnena är grymma!

Hannah

- tack :) vad kul att heartbeat har kommit in igen :).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress