YTLIGA ÖNSKNINGAR

Budade just hem den här snygga jeansjackan från Tradera! Håller på att buda på ytterligare en till, en Levis. Funderar på att pimpa båda med nitar och göra väst av ena. Älskar att pyssla och göra om kläder. Har många ytliga önskningar just nu. Nästan så att jag mår illa men jag kan inte hjälpa det.

Färga håret isigt ljusrosa, plastikoperera näsan och efter det pierca näsan, pierca andra bröstvårtan och ta flera hål i öronen, tatuera mig, bleka tänderna, köpa UNIFS hellbounds och en massa annat snyggt från deras webshop etc etc..
emilia

...och just tradera är väl en bov! har jag väl börjat buda kan jag inte sluta, haha!

melinda

ska bli kul att se resultatet på jackorna (:

Linnea

Du är så galet vacker, varför skulle du då vilja ändra på ditt utseende? ta vara på det du har och låt din skönhet lysa!

Virvelvindsflickan

Ibland skulle man vara rik alltsåååå!

Linn

Wow,vilken snygg jacka! Älskar jackor som är sådar stela i jeans!

Alexandra

Vet du vad? GO FOR IT!

Jag är också sådan, vill ha massor, menar.. kolla om du inte hittar massa snyggt på tradera & BUDA! Blir billigt!! :D köööör!

Maria

Men du som är så vacker, varför operera? Tänk om alla såg likadana ut, skulle inte det vara väldigt tråkigt? Karaktär är det inget fel på, men det viktiga är ju att vi trivs! :)

Olivia

Fina Sandra, operera inte näsan! Du har en otroligt fin näsa, jag vet att det kan låta konstigt men jag har faktiskt tänkt på det flera gånger när jag sett bilder på den. Missförstå mig rätt nu, om du har komplex över den eller vet att du skulle må bättre av en näsoperation så är det klart att du ska göra en om du vill, men enligt mig är det absolut inget fel på din näsa, tvärt om, och tänk vad mycket bättre det vore om du skulle strunta i operationen och istället ge pengarna du annars skulle lagt på den till något mycket bättre. Våga stå emot idealen liksom och istället ge pengarna till välgörenhet.Men som sagt, det viktiga är ju att du trivs med din näsa. Jag skulle i alla fall vara överlycklig om jag hade haft en näsa som dig! Du är så fin!

Joanna Kauppi

Jag har en liknande, fast blekare jeansjacka från Crocker! Hittade den härom veckan, tydligen mammas gamla från åttiotalet :)

Ida

Men vart kommer jeans jackan du hade i ditt förra kollage ifrån???

sandra

Blev så inspirerad av bilden du la upp tidigare att jag var tvungen att sätta på nitar på min egen jeansväst. Tack!

S

I do love your blog and your style! it's gorgeous!

Clara

Opperera inte din näsa!! Du har den finaste näsan jag någonsin sett!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress