TÄVLING! SKAPA DIN EGEN KAN DEE-OUTFIT OCH VINN 1000KR!

Nej hörrni. Vet ni vad? Nu tycker jag att det är er tur att få vara lite kreativa. Och ha roligt! Är du en kreativ människa? Tänker du annorlunda? Sticker du ut ifrån mängden? Tycker du om att pyssla kanske? Rita? Måla? Fota? Skapa? Tycker du om kläder? Mode? Styling? Tycker du om att shoppa? Är du bäst på att sätta ihop snygga, coola, unika och nytänkande outfits? Om du har svarat JA på alla dessa frågor kan jag bara säga grattis! Då kommer du garanterat att vinna hela den här tävligen och 1000kr att shoppa loss för på Kan Dee Shop!


SÅHÄR TÄVLAR DU:
Det jag vill att du ska göra är att besöka www.kandeeshop.se och välja ut ett plagg som du vill skapa din outfit med. (Du får även ta reproduktioner, målningar, tygkassar - allt från Kan Dee Shop är tillåtet). I slutändan kommer du att ha skapat ett kollage. Du ska alltså sätta ihop en hel outfit med hjälp av plagget du valde från Kan Dee Shop. Lägg till bilder på allt från byxor, jackor och skor till accessoarer som huvudbonader, smycken och smink. Viktigt är att det ska vara en fullständig outfit, med detta menar jag att outfiten tillexempel inte kan vara ”byxlös”. Tänk dig att det är en levande människa som ska klä sig efter den här outfiten, därför kan jag inte godkänna en outfit där man glömt att ta med tillexempel ett par byxor (underdel) eller par skor. Annars har ni helt fria händer, klipp, klistra och låt fantasin flöda!

När du är klar med ditt bidrag vill jag att du mailar den till mig på kandeedrawings@hotmail.com. Döp mailet till ”Kan Dee Outfit”. (Du får skicka in så många bidrag du vill). Därefter vill jag också att du postar ditt bidrag i ett inlägg på din blogg, (om du har någon) samt länkar till detta tävlingsinlägg.

Du får fritt låna bilder ifrån www.kandeeshop.se samt min blogg. Det är ett krav att köpstället på vart du hittat bilderna/produkterna ska stå med i bidragsmailet som du skickar till mig. (Eller direkt i bilden/kollaget).

Sist men inte minst så vill jag att du GILLAR DETTA INLÄGG PÅ BLOGLOVIN'!

PRIS:
1000kr att shoppa loss för på Kan Dee Shop!

TÄVLINGEN AVSLUTAS:
Den 30 september.

VINNAREN:
Jag kommer att posta mina 10 favoriter här på min blogg den 3 oktober och dagen efter, den 4 oktober kommer jag att presentera en vinnare utifrån mina 10 favoriter här på bloggen. Vinnaren får 1000kr att shoppa för på Kan Dee Shop. Det vinnande bidraget kommer även att exponeras på både blogg, webshop samt i Kan Dee News (Kan Dee Shops nyhetsbrev) som skickas ut till ca 10.000 pers. Har du en blogg så kommer självklart din bloggadress stå med!

FRÅGOR?
Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig!
Ett litet tips på hur ditt bidrag skulle kunna se ut.
Sara

fan vad roligt!

reb

Gud vilken rolig tävling! Dags att kika runt, klippa och klistra nu då - fast i datorn. heh!

M

Gud vad kul, jag börjar direkt!

Ellen

Vilken rolig tävling! Det här kommer att bli kul!! :D

kolakatten

åh va kul!!:D

Malin

Ställ gärna en fråga i min frågestund: http://nightmarecandyy.blogg.se/2011/september/fragestund.html :)

Eveline

fyfan vad kul, då har jag något roligt att pyssla med nudå :)!

déa

Riktigt grym tävlig! :D

Julia

Gud vad roligt :) har gillar, skickat och här är mitt inlägg

http://juliarosen.webblogg.se/category/tavling.html

maria

räknas en tygkasse som ett plagg? :)

Emelie

Ska det gå att böra i höst eller skulle man kunna göra en sommaroutfit?

ELINA

Här är mitt bidrag!

http://roccam.se/2011/september/kan-dee-outfit.html#commentTack för en skitrolig tävling!

Natalie Skogman

Hej, superkul tävling! Jag har gillat inlägget på Bloglovin och har skickat in två bidrag :D Hoppas jag vinner! Älskar dig Sandra, du är min största förebild!

Fatima ♥

En fråga;

Ska det vara adress på ALLA plagg/bilder whatsoever eller bara dina och får man använda plagg som inte längre finns i butik? Eller måste det vara någonting som säljs just nu?

Jouline

Tack så jätte mycket för din fina kommentar om min blogg och mina hundar :)Ohh.. vet du vad, jag har faktiskt köpt två linnen på din webshop^^ Ha en fin kväll!

M

Gör det något om ett plagg man vill ha med visas på en modell på bilden?

maria

ååh det där ska jag knåpa på så fort jag har tid! vilken tur att man kan tävla till sista september!

Nadine

dethär är så underbart va? blev precis klar med mina & har mejlat dig & lagt upp dem i blöggen (http://flattt.blogspot.com/2011/09/kan-dee-drawings.html#comments) nattinatti sleep tight!!<3

Linnea

Kul!! Då kör vi då :D

Aschmanda

Niice, :)

jessika

jag är med. här är mitt inlägg: http://kallasjessika.blogg.se/2011/september/kandee.html.har skickat mitt collage på mail

Johanna

Hej,

har en fråga. Jag har funderat länge på att starta en egen webshop. Hur gick du till väga när du gick från blogg till webshop?/Johanna

Helena

Hej!! Jag svarade igår. :( Ska kolla mailen, det kanske inte har gått iväg då. Skickar igen isf. :)MVH//Helena

emma

hej fina sandra! jag är såklart med. har gillat inlägget + börjat följa dej på bloglovin med! :) (skickar mitt bidrag när det är helt klart) men jag har en liten fråga. behöver man lägga upp alla bidrag på sin blogg eller räcker det med ett? känns som att det blir för klottrigt om man lägger upp allt :) kram (om man har flera alltså)

SANDRA-EN BRA BLOGG!!

åh fan vilken kul grej! :D

KAN DEE DRAWINGS

EMELIE: Det är upp till dig :)

Linnea

Wihoo vilken kul tävling! Har mailat dig och gillat inlägget och sådär. Här är mitt bidrag: http://toasted.webblogg.se/2011/september/kan-dee.html#comment

Ha det toppen!

Olivia

Får man ta flera plagg från kandeeshop eller är det endast ett som gäller? :)

KAN DEE DRAWINGS

Räknas en tygkasse som ett plagg? :)

SVAR: Ja, du får till och med använda dig utav reproduktioner eller orginalmålningar! Allt som finns på Kan Dee Shop.se får man ta.Ska det gå att böra i höst eller skulle man kunna göra en sommaroutfit?

SVAR: Det får du bestämma själv :)Ska det vara adress på ALLA plagg/bilder whatsoever eller bara dina och får man använda plagg som inte längre finns i butik? Eller måste det vara någonting som säljs just nu?

SVAR: Det behöver inte stå PÅ själva bilden vart produkterna kommer ifrån. Det räcker om du bara skriver med det i mailet när du skickar in ditt bidrag. Bäst är naturligtvis om det redan står med i bilden. Det räcker att du skriver tex H&M, Topshop, Kan Dee Shop, Nelly osv. Du måste använda dig utav produkter som finns på Kan Dee Shop.se NU, inte sådant som sålts slut och som inte längre finns kvar.Gör det något om ett plagg man vill ha med visas på en modell på bilden?

SVAR: Nej det gör inget. Fast personligen tycker jag att det snyggare om produkten inte visas på modell ;)Behöver man lägga upp alla bidrag på sin blogg eller räcker det med ett? Känns som att det blir för klottrigt om man lägger upp allt :) kram (om man har flera alltså)

SVAR: Det räcker med att du postar ett.Får man ta flera plagg från Kan Dee Shop eller är det endast ett som gäller? :)

SVAR: Använd hur många du vill.

thea

så himla rolig tävling!:)har gillat, mailat, och här är mitt blogginlägg: http://holmqvist9.blogg.se/2011/september/tavling-hos-kan-dee.html#commentkram!:)

Emelie

Hejsan! :)

Jag är jättegärna med! :) Jag har gillat på bloglovin och de är det ända jag kan göra eftersom jag har en blogg men inte minns lösenordet :(Jag mailar bilden till dig när det är klart :) ha det så bra, kram :DDD

Fatima ♥

Äntligen klar med mina 2 bidrag. Emailat dom & gillat inlägget på bloglovin och uppe på bloggen är dem med :)

http://fatimaplace.com/2011/september/good-girl.html

lisawho

Nu har jag skickat ett mail :) ASKUL TÄVLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amanda

Ställer upp !

Har laddat upp bidraget på min blogg.

Länk här: http://ceciliaamanda.webblogg.se/2011/september/kan-dee.html#commentLycka till alla andra med <3

moa

Jag är med i denna tävling, och jag har skickat iväg ett mail till dig nu med mitt kollage! :)Men här kommer det igen:

http://moathemoses.blogg.se/2011/september/kan-dee-outfit.html#commentOch jag har gillat detta på bloglovin, och håller tummarna! :)

Jenny

Får man skicka in kollage som man gjort tidigare, innan tävlingen och tävla med de?

Joss

Kul :D

Cindy

Åh, vilken rolig tävling! Ska såklart vara med! :)

Lisette

Har redan skickat collaget + länken till blogginlägget. Men tänkte för säkerhets skull skriva det här också : http://lissielimelight.blogg.se/2011/september/mitt-tavlingsbidrag-hos-kan-dee.html

Nikolina

Låter skoj såklart man är med;)

Solin

wow va rolig tävling, jag börjar direkt! jag kommer maila med en länk till mitt inlägg sen :)

kaisa

har pysslat ihop en outfit hela dagen, hoppas jag kommer med! älskar färgerna! :) http://bykaisa.devote.se/blogs/12468401/taevlar-hos-kandeedarwingsbloggse.htm#WriteComment hoppashoppashoppas!

Olivia

Nu har jag mailat!

Här är länken till mitt inlägg om tävlingen: http://letthedreambegiin.blogg.se/2011/september/tavling-hos-kandee-drawings.html#comment

Har även gillat på Bloglovin!

victoria - livet utan sin syster

Jag är med och tävlar här har du en länk till mitt bidrag! :) http://victoriasss.blogg.se/2011/september/tavling.html#comment

molly

Jag är helt klart med ! :)

här är mitt inlägg:

http://mollys.devote.se/blogs/12523155/kandee.htm#WriteComment

och så har jag mailat dig en bild :)

Emma

Jag är med^^Jag har skickat ett mail

Gillat på bloglovin

skrivit ett inlägg på min blogg^^nu hoppas jag på det bästa :Dhär är en länk direkt till inlägget: http://stargazer.myshowroom.se/jag-ar-med-och-tavlar-om-1000kr-pa-kandee/

linh to phuong

hej sandra!

jag är gärna med och tävlar! har önskat denna linne i flera månader nu men får aldrig köpa den för att jag får inte köpa saker via internet! men vi håller tummarna :D kram.

Rockalicious - Rock'n'Roll Lifestyle

Jag har precis skickat ett mail till dig med min outfit! Men jag skickar den igen då min hotmail har krånglat på senaste!http://sprillansny.blogg.se/images/2011/outfiiiit_167885451.jpg

Maja

Har skickat ett mail till dig med mina bidrag, gillat på bloglovin och skrivit ett inlägg på min blogg! :) Här hittar du inlägget;

http://thissweetness.devote.se/blogs/12746404/kan-dee-outfits.htm#WriteComment

Linnea

Jag är med, har skickat ett mejl ;)

ellen

Härlig tävling, klart att man är med!:)

maria

ute i sista minuten, som vanligt, men här är mitt bidrag: http://onedayinthelifeofjewel.blogspot.com/2011/09/kan-dee-outfit.html

och har förstås gillat på bloglovin!

Nathalie

Hej, jag är med:)

Här är länken till mitt inlägghttp://aangmans.blogg.se/2011/september/dagens-inspiration.html#comment

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress