ÄR DET NÅN SOM VET VAD JAG VILL?

Nej fy. Jag tror jag går hem nu. Jag känner mig helt utmattad, oinspireread, uttråkad, deprimerad, värdelös, irriterad... bla bla bla. Ska jag fortsätta? I dag känns allt hårt arbete man gjort och gör helt meningslöst. Vill inte att det ska bli helg, samtidigt vill jag inget annat än att ta fredag och helg nu. Vill inte att det ska bli helg för att jag känner mig så rastlös och uttråkad då. Samtidigt kan jag inte sitta här på Kan Dee Shop och känna mig ofukserad, utmattad och oinspirerad. Tur att de sistnämnda känslorna inte infinner sig alltför ofta här på själva arbetsplatsen för här minsann jobbas det så det glöder. Men jag är så trött. Det känns typ som att jag skulle vilja komma bort ett tag, även fast det bästa jag vet (bla) är att vara här och jobba. Men det känns som att jag skulle vilja sätta mig på ett plan och åka till något varmt tropiskt land. Fast ändå inte. Äh jag vet faktiskt inte vad jag vill just nu?! Är det nån som vet vad jag vill egentligen?

Tar bloggledigt resten av dagen :( Glöm inte att jubileumsveckan fortsätter på Kan Dee Shop med en hel kategori full med prissänkta plagg.
SISTA DAGEN ATT TÄVLA I "KAN DEE -OUTFIT"!

Ett av många inskickade bidrag. Denna Kan Dee Outfit med tygkassen "Things" är ihopsatt av Cindy Voung.

Hej! Vill bara påminna er om att det är sista dagen idag att skicka in sitt bidrag i Kan Dee Outfit tävlingen. Så släng i hop en snygg Kan Dee outfit och skicka iväg den till mig, kanske blir du vinnaren av 1000kr att shoppa för på Kan Dee Shop?

Jag vill också tillgägga att de bidrag jag fått in är helt fantastiska! På alla sätt och vis. Jag blir så varm i hjärtat och sitter och ler som en jävla mupp till varje bidrag för att jag tycker att ni är så fina som engagerat er så, som lagt ner så mycket tid och jobb. Vissa har skickat in 10 bidrag i ett och samma mail. Kan inte fatta att ni suttit där, säkert flera timmar och jobbat med det här. Vilket jag tycker är helt fantastiskt! Ni är verkligen hur kreativa som helst! En stor eloge till er alla!

Klicka HÄR för att komma till tävlingen.
NU ÄR NAGELLACKEN LANSERADE!

Nagellack på Kan Dee Shop 99kr.

Nu är äntligen Kan Dee Shops första komplement lanserat! Låt mig stolt presentera Ciaté! Den söta lilla flaskan och de roliga färgerna kombinerat med det billiga priset gör att detta lack kommer att bli det självklara valet för mig när jag köper nya lack. Jag kommer nog till och med att spara flaskan när den är slut, den är ju så söt!

Välkomna till Kan Dee Shop!