DAGENS SHOPPING

ph. Dagens shopping.

I morgon fyller min underbara mamma år men eftersom jag jobbar hela dagen då (i mataffären) så bestämde vi oss för att ta en dag tillsammans på stan. Bara hon och jag. Det blev lite shopping och en uuutsökt lunch på Ruffino (En av Västerås bästa restauranger). Maten var verkligen i toppklass! Vi beställde en varsin mosbakad fjordlax med räksås. Jag dog så gott det var!

Jag hade dock bestämt mig för att inte shoppa nånting alls, bara en bikini, eftersom jag prioriterar att spara alla pengar till alla sommarens resor nu. Det blir troligen en veckas solsemester nu i april, 3 veckor i Portugal/Albufeira i sommar och en vecka nånstans i höst/vinter. Men eftersom jag är så dålig på att spara pengar så blir det väl antagligen inget utav det. Möjligtvis en tripp Götlabörg då under en helg eller nåt HAHA.

Jag kom hem med en jumpsuit som jag verkligen ÄLSKAR! Den är så himla skön och sitter så himla bra, samtidigt var den billig så där gjorde jag verkligen ett kap tycker jag. Sedan blev det ett par svarta mer dressade shorts, ett tunt och genomskinligt linne som jag tänker lämna tillbaka för den var alldeles för liten. Jag glömmer ju bort att jag gått upp så mycket i vikt och att xs inte alltid passar längre.. Skorna köpte jag till min underbara lilla systerson.
Angel

hihi ;Fina kläder :)

Sandra

vart ifrån är jumpsuiten? ser hur skön ut som helst! :)

patricia

fina kläder! :)

Anonym

du måste ta in det vita linnet med Heart beat , det med det röda hjärtat på igen! Måste verkligen ha det till sommaren!! LOVE TILL DINA KLÄDER!

Linnea

Haha jag är lite nyfiken på en sak. Du skriver ganska ofta när du har köpt något att du ska lämna tillbaka det för att det inte satt bra/var för litet osv. Provar du inte kläderna i butiken? :D

izzi

Fina :D

julia:D

Hej fin blogg!Kika gärna in på min :D

mana s

hejhej

hur mår du?? ;)

Emmma

kolla på min blogg? http://www.emmmaaai.blogg.se

Alexander

Checka min roliga blogghttp://alebalemale.blogg.se

Siri

hur mycket kostade jumpsuiten? :D

emmii

vart kommer skorna ifrån?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress