THE JUMPSUIT


ph. Jag i nya jumpsuiten.

Sa jag att den är himla sköööön också? Åh den här kommer användas flitigt i sommar :) Perfekt att traska ner till stranden med men också perfekt att använda till lite finare tillfällen. Bara lägga till en massa smycken och ett par högklackade skor och voilá!

UPDATE. Fasiken så dålig jag är på att komma ihåg att skriva vart kläderna kommer ifrån. Jumpsuiten kommer i från BikBok och finns i fler färger. Kommer definitivt köpa den i fler :)
DAGENS SHOPPING

ph. Dagens shopping.

I morgon fyller min underbara mamma år men eftersom jag jobbar hela dagen då (i mataffären) så bestämde vi oss för att ta en dag tillsammans på stan. Bara hon och jag. Det blev lite shopping och en uuutsökt lunch på Ruffino (En av Västerås bästa restauranger). Maten var verkligen i toppklass! Vi beställde en varsin mosbakad fjordlax med räksås. Jag dog så gott det var!

Jag hade dock bestämt mig för att inte shoppa nånting alls, bara en bikini, eftersom jag prioriterar att spara alla pengar till alla sommarens resor nu. Det blir troligen en veckas solsemester nu i april, 3 veckor i Portugal/Albufeira i sommar och en vecka nånstans i höst/vinter. Men eftersom jag är så dålig på att spara pengar så blir det väl antagligen inget utav det. Möjligtvis en tripp Götlabörg då under en helg eller nåt HAHA.

Jag kom hem med en jumpsuit som jag verkligen ÄLSKAR! Den är så himla skön och sitter så himla bra, samtidigt var den billig så där gjorde jag verkligen ett kap tycker jag. Sedan blev det ett par svarta mer dressade shorts, ett tunt och genomskinligt linne som jag tänker lämna tillbaka för den var alldeles för liten. Jag glömmer ju bort att jag gått upp så mycket i vikt och att xs inte alltid passar längre.. Skorna köpte jag till min underbara lilla systerson.
TÄVLA OCH VINN!

Det är med ren glädje och lycka som jag kan berätta för er att magtröjorna gjort succé på KAN DEE SHOP. De säljer i rasande fart och snart skriker hyllorna tomma.. igen. Det är så kul att i gillar dom! Jag gillar dom själv och de är mina absoluta favoritplagg just nu. Jag kommer att använda dom flitigt i sommar till ett par slitna jeansshort och en brunbränd kropp. Just heartbeat topparna är ju extra sommriga med sin knalliga färg och orange är ju en av våren och sommarens hetaste färger. Nu kan den bli din! Du väljer själv vilken storlek S M eller L. (Den är kort och bred i modellen och väldigt oversize. Går utmärkt att ha linne under.)

För att tävla:
Skriv att du är med och tävlar i en kommentar till detta inlägg. Skriv också vilken storlek du önskar. S M eller L. Glöm inte att ange din mailadress och/eller bloggadress om du har någon. KLART!

Avslutas:
Tävlingen avslutas nu på söndag den 3:e april klockan 18.00!

LYCKA TILL!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!