TRIANGLE ON CROPPED TEE

Jag kan inte hålla mig. Ingen mindre än Amanda Astor kommer att gästa nummer 5 av Kan Dee News! Här får ni en liten sneakpeak på Amanda där hon bär mag-t-shirten TRIANGLE. Klicka HÄR för att komma till produkten. Amanda har mixat och matchat denna tee med kavaj, slitna jeansshort och svarta boots/kängor. Vintage och Kan Dee passar utmärkt tillsammans!

Vill du prenumerera på Kan Dee News? Klicka HÄR och fyll i din emailadress i den lilla rutan till vänster. Det är helt gratis!
BONER ALERT!


Om ni inte sett och hört Lonely Island så GÖR DET! Har gått på repeat i mina hörlurar de senaste månaderna nu. Musiken, texterna och videosarna, det blir inte bättre än så här. Justin Timberlake,  Nicki Minaj, Rihanna, Lady Gaga  m.fl. med en hög dos av ironi. En av mina favoriter är den här med Rihanna. Fy satan!

Klicka HÄR för att komma direkt till Lonely Islands kanal.
LATA DAGAR I SOLENVi njuter verkligen här. Lata dagar i solen är precis vad vi behöver. Efter en veckas sol och bad här i Portugal har jag lyckats få mig en rejäl bränna. Vi har köpt oss en varsin luftmadrass att flyta omkring på i vattnet så de två senaste dagarna har solen tagit extra mycket på både mig och Marco. I dag kan jag knappt stå ut av brännan som gör så ont.. Trots att vi smörjer oss hela tiden..

Vi har våra små traditioner här jag och Marco. Varje år bygger vi "stenskulpturer" som vi kallar det. Det går i princip ut på att man ska bygga så högt upp man kan med hjälp av en massa stenar. Dessa brukar vi bygga på Lourenco beach, en "strand" där det nästan bara är klippor och stenar vart man än går. Vi brukar bygga ett tiotal runt om på klipporna där. Tycker det blir så vackra!

Just nu doftar det grill i hela huset. Vi håller på att grilla en massa god mat och jag är jättehungrig. Ikväll blir det nog en lugn kväll med film och godis.