JÖSSES VILKEN SUCCÉ!
Jag behöver väl inte ens skriva att jag befinner mig på Kan Dee Shop nu? Vi kom inte hem förrän efter 00.00 i natt, vi satt och målade och jag försökte desperat att lära mig hur man "skuggar" med akryl. Trots en massa youtubeklipp och tutorials från diverse olika sidor på nätet så hajjar jag inte. Men jag ger inte upp så lätt. Det finns väl en anledning till att man säger att övning ger färdighet. Nu är vi här igen. På KDS. Marco ska tatuera i sin studio och jag ska antingen rita eller måla. Vi får se vad det blir om inte både och kanske?

En av bloggarna jag följer är Tyra Sjöstedts just för att hon också driver egen webshop, är framgångsrik och nu också öppnat sin första butik. Det är så intressant att läsa och se. I går öppnade hon sin butik och det var flera 100 meter lång kö hela tiden och de hade börjat köa tidigt på dagen. Tidningarna har skrivit om det och ja.. det blev ju minst sagt lyckat! Jag är måttligt nyfiken på vad hennes dagskassa slutade på igår. Fyfan vad kul för henne! Jösses vilken drömsuccé! Nu kan jag bara inte sluta fråga för mig själv, VAD är det egentligen som gjorde allt så lyckat? Är det bara för att hon är en av Sveriges största bloggerskor? För att hon har riktigt schyssta och unika produkter? En kombination utav det hela? Vad är nyckeln till en sån där dundersuccé egentligen???


En del av mitt lilla hak.
Klara

Om du öppnade en egen butik skulle ja köa i veckor för o va en av de lyckliga dom kom in först! Jag älskar kandee galet !!

SHORTY

du har ju lyckats stort du med :) har en massa drömmar just nu och det är också att öppna eget, vad vet jag inte än men det kommer så småningom. Det är himla kul att läsa hur det går för KDS :)

lina

Hej Sandra! Jo , jag tänkte komma med en liten idé... jag är på jakt efter en perfekt vit t-shirt och ääälskar dina plaggs kvalitet, kan inte du lansera en vit tisha som dina nu fast med lite mer urringning men samma loosefit? det hade varit to die for!

/Lina

p.s. DU. ÄR. BÄST.

Emma

Gick in på shopen och blev kär i en massa, men specifikt i de jag har gjort ett kollage med på min blogg! Detta blir inhandlat när pengarna börjar rulla in lite :)Kram och tack för grym konst!

emily

jag tycker det är för att hon är så positiv hela tiden. och äkta.

EMELIE

tror faktiskt att det skulle bli samma succé för dig om du öppnade en butik ;)

IDA

Ja, det är jättekul att läsa om Tyra och hennes butik, fan vad kul!! :)

Anonym

Kan inte du ha en frågestund snart igen?

Josefine

min bildlärare lärde oss att om man vill skugga med färg så ska man använda sig av komponentfärgerna. Alltså använder du färgen gul, så ska du skugga med lila som är den gulas komponentfärg...

Haha, lite svårt att förklara! :]

OBS, inte alltid det blir bra heller.. 8)

Marielle

Hejhopp! Nu var det 100 år sen jag själv målade i akryl, men jag vet att jag testade att blanda ut det lite med vatten, blev lite laserande effekt av det hela och jag tyckte det gjorde det lättare att skugga. Testade bl.a. när jag ritade hud (ja, på en människa då förstås hah)Kämpa på :)

Linda

Om du hade öppnat en butik hade det varit fler i kö ;D

Ann sofie

Hej jag har en fråga! Jag gör en målning till min sommarkurs och jag vill så gärna fixa till akrylen så att den rinner ner som ''regn'' över tavlan, så som du oftast gör. Har inlämning på måndag. Hjälp en trogen läsare Kan Dee. Puss!Du är en förebild.

saga

Jätte bra blogg ;) läser den!

Sara

skulle du öppna en butik kan jag nästan garantera att köön skulle bli minst lika lång!

Luucy

Jag tror att det är en blandning av att hon är känd + att hon har fina smycken :P

Sanna

jag tror att nyckeln är att man på något sätt är ganska känd, iallafall när det gäller henne.Hon gör ju inte smycken själv utan säljer egentligen bara snygga som hon väljer ut

Lillis

Varför inte ha vissa öppettider i din atelje med en "köp hörna"... whats the problem..?

du har redan en webbshop... en atelje... känns som att det rullar för dig, ganska bra..?

emma

Blir riktigt inspirerad när jag är inne på din blogg. Fan så bra du är!

Nina

Åh, jag ÄLSKAR din konst!

Ritade alltid när jag va mindre, men la ner det i några år, så jag vill bara tacka dig för att du har fått mig att börja rita igen!

Älskar dina kläder och allt på kandee shop, önskar att jag hade kunnat köpa något, men får inte för mamma! :(Puss och fortsätt med det du gör! :)

Sofie

Blir alltid lika glad när du uppdaterar!

Du är så himla duktigt, dina målningar är helt fantastiska! du inspirerar mig jättemycket.

Målar själv mycket hemma sen ngn gång kanske jag tänker på din blogg, då kommer det upp massa fantasier mitt huvud som jag sen kladdar ner! :D

& dina kläder är awesome, måste beställa ngt snart.

Ha de grymt!

Louise

hmmm jag har också försökt det där med att skugga med acryl . en lärare till mig brukade blanda med vatten :) jag skulle DEFINITIVT köa från tidig morgon om du öppnade en affär :D

My ♥ From depp to pepp

Trevligt med shopen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress