MY BABYS NEW DRAWING


Kolla vilken fin teckning min pojkvän har gjort! Han börjar bli riktigt skillad med blyrtspennan! Visst är den helt otroligt bra? Han lär sig så snabbt att jag nästan blir mörkrädd.. Haha.. Hela teckningen är inte med. För att se hela, besök hans blogg genom att klicka HÄR.

Förresten, vilket artistnamn tycker ni att min pojkvän borde använda sig utav? Reset eller hans riktigt namn Marco Nobre?
BIZZY GIRL


I natt har jag sovit som en kratta. Sedan har jag jobbat fram till fyra och efter det var det bara att dra hem och ta tag i det här jäkla köket! Och det tar sig ska ni veta.. Det kommer bli sån himla skillnad när allt är klart! Kommer bli så fint! Jag ska visa er före och efter bilder sen. Men det kommer ta ett tag eftersom det är en del som ska fixas.. Har bland annat ett projekt att lämna in vårat feta furu-bord med tillhörande 6 stolar och få det ommålat i matt-svart. Hela köket kommer att gå i vitt och svart. Klassiskt. Kanske att man kör på någon fet matta i någon chock-färg som bryter av lite. Vi får se. Men snyggt kommer det bli iaf!

Sedan blev det middag med några vänner på restauranghaket några kvarter bort. Mums! Och ni sitter de alla här och dricker öl och snackar lite medan jag sitter och skissar. Visar er dagens 5 minuters skiss om en stund..
SVAR PÅ TAL. FAT-DIET

Jag i somras.

Från Elsa; "Att dricka grädde kan vara farligt precis som anna skrev där uppe. Satsa istället på att äta regelbundna mål: frukost, mellanmål, lunch, middag och kvällsmat. Ät gärna något precis innan du går och lägger dig (något som den som vill gå ner i vikt inte ska göra). Och sen, skräpmat funkar inte! Men om du vill äta ngt onyttigt också så varför inte? Om man vill gå upp i vikt bör man tänka på att äta kost med mer energi. Detta betyder då att man bör äta bra råvaror, inte skräpmat med många kalorier, för skräpmat bildar ofta skadligt fett runt kroppen och i organ som i längden är farligt. Det man skall satsa på är att äta mer energität kost, alltså kost med mycket energi per vikt. Kakor, godis, chips, choklad, läsk och gräddglass är mat som är energität, men som är näringsfattigt och innehåller tomma kalorier. Kosten skall alltså vara näringsrik så att kroppen kan byggas upp och skyddas mot sjukdomar. Ett enkelt knep att ta till är att alltid ha med tillexempel nötter, solrosfrön, bananer, energidrycker och powerbars i väskan så att man kan fylla på med energi med jämna mellanrum. Ät mycket fet fisk, advokado, nötter, smör, fet ost, frön, olivolja, rapsolja osv. Philadelphiaost är jättegott att ha på mackan (mörkt bröd) och du kan skiva på lite advokado! Två nävar osaltade cashewnötter och en banan är ett jättebra mellanmål eller kvällssnack. Skippa ALDRIG frukosten (och att bara ta typ en enkel macka är samma som att skippa), ta större portioner vid middagen osv. Men sen måste jag säga att din kropp ser hur fin ut som helst! Oftast brukar bilden av att man var så smal sitta kvar i huvudet, men faktum är att man inte alls är så smal som man tror! Många som vill gå ner i vikt har säkert din kropp som mål. Men jag förstår dig. PS. Du är en grym tecknare! Kramar."

Tack för att du tog dig tid att skriva till mig Elsa och tack för alla dina råd och tips! Jag har fått en del varnande kommentarer om att det är farligt att dricka grädde, då jag skrev att jag börjat dricka grädde varje kväll för att lägga på mig lite. Nu är det så här att många utav er verkar tro att jag enbart äter onyttig och fet mat, samt dricker den här grädden som ni får att verka farligare än självaste tobak. Eller att jag enbart skulle dricka den här grädden och nästan ingenting annat än det, om dagen.

Jag förstår ju att grädde inte kan vara speciellt bra för kroppen. Eller nyttigt rättare sagt. Det här med grädden är ingenting jag kommer att köra på för resten av mitt liv. Utan hela grejjen var att testa under en eller två veckor för att se om det kunde vara en snabb lösning till några extra kilon. En så kallad fat-diet som Signe Siemsen så fint kallar det. Men eftersom jag inte är någon expert eller vet HUR farligt det är med att dricka grädde, så har jag nu minskat ner på det så att jag bara dricker 2,5 dl om dagen istället för 5dl. Jag kan ju erkänna att jag blir lite nojjig när ni skriver att det är så himla farligt med grädde, men lugnar mig alltid med att röka en ask ciggaretter om dagen måste vara betydligt farligare. För min vilja att gå upp i vikt har ju alltid varit så stark. Som en besatthet. Nästan så att jag skulle kunnat hugga av min högra hand för att få lite extra fett på kroppen.

Jag har varit rökfri i snart 2 år och jag dricker inte alkohol. (3-4 gånger om året för att vara straight honest) Och ni som verkar tro att jag bara äter onyttig mat eller ingenting alls och bara det här glaset med grädde, så vill jag bara säga såhär: Jag äter både nyttig och onyttig mat. Jag äter både frukost, lunch, middag och mellanmål däremellan. Min aptit har ökat avsevärt de senaste månaderna och jag har även lagt på mig några extra kilon vilket jag är överlycklig för. Allt det som du Elsa skriver att jag bör äta, äter jag redan. Jag älskar fisk, jag älskar avocado och jag älskar nötter.  Alltså, jag älskar nyttig mat. Men jag älskar också att trycka i mig en hambrugare då och då, eller en påse chips här och en chokladkaka där. Och om det är så farligt med att få i sig för mycket grädde, borde det då inte vara lika farligt att få i sig den via maten man lagar? Eftersom jag alltid använder ren vispgrädde i maten och det har jag alltid gjort.

Sen tränar jag också. I dag var jag och simmade och tanken är att jag ska bli ännu mer aktivare rent fysiskt. Så den här grädd-grejjen är bara något jag tar tillfälligt då och då, under en koratre period för att skynda på viktuppgången en aning och för att se om det ens funkar. Lyckligt nog, så verkar det funka. Jag är fortfarande smal, men jag ser betydligt sundare ut nu och har fått mer former. Vilket är min eftersträvan. Jag skulle förvisso inte tacka nej till en 4-5 kilo till.. haha.

Sådär, jag hoppas vi klarat upp den här gräddgrejjen nu och att ni inte tror att jag är en riktigt onyttig tjej som snart kommer bli tjock och få alla sjukdommar man kan tänka sig.

Men jag uppskattar verkligen att ni bryr er och tar er tid att skriva till mig, ger mig tips, råd och feedback. Ni är bäst!