TÄVLING!


Ser ni hur SNYGGT I want my money back blev som linne? Jösses, aldrig någonsin tidigare har jag varit så härKan Dee Shop i morgon. So stay tuned.

När jag räknade alla linnen fick jag se att det var en liten fläck trycksvärta bak, liten som en tredjedels guld-tia för att vara exakt. Ingenting som är speciellt märkbart, dock kan jag inte sälja det så därför tänkte jag tävla ut det! Hur bra låter inte det? En utav er kommer alltså bli den lyckliga vinnaren som får kammar hem, förmodligen, Kan Dee Shop's snyggaste linne just nu! I want my money back.


För att tävla:
Skriv att du är med och tävlar i en kommentar till detta inlägg. Glöm inte att ange din mailadress och/eller bloggadress om du har någon. KLART!

Avslutas:
Tävlingen avslutas nu på torsdag den 3:e mars klockan 21.00!

LYCKA TILL!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

VIDEOBLOGG!


Kolla in den här videon på supermodellen Jeanette! (Hon borde liksom bli modell tycker jag.. På ett sätt så är hon ju Kan Dee Shops modell och ansikte utåt kan man nog säga och jag kan inte vara mer stolt och nöjd!) Hur som helst så bär hon tee'n Peacefighting i videon och matchar det med mitt absoluta favorit läppstift Havana från MUS! (Är helt säker på att det är Havana). Hur snyggt som helst! Så vill ni se hur tee'n ser ut live tycker jag ni ska spana in den här videon. Eller också så skiter ni i det och spanar in snyggingen Jeanette istället!

Later.
LÖRDAGENS OUTFIT

Shoppade lite smått i lördags..

Svarta tighta jeans. Vit, svagt genomskinlig, ganska kort i modellen, lagom tight top. Den som finns med på bild här. Svart BH som svagt lyser igenom. Ringar som ni ser på bilden. Dessa boots. Plattat hår, men ändå volym, topparna ärlagom inåtböjda mot halsen. Typ såhär. Naturlig sminkning, ljus ögonskugga, lite svart mascara och så BAM Make Up Stores mörkröd/bruna läppstift Havana tillsammans med nagellack i samma nyans. Smoking HOT. Synd bara att man inte är smoking hot själv liksom :/ (Fick tyvärr ingen bild på mig själv. Av någon konstig anledning fastnar jag liksom bara inte på bild..)

Men så blev iallafall lördagens styling och outfit för min del till kvällens kalas. Vi började hemma hos min allra bästa vän Josefin med alla fina vänner. Sedan fortsatte vi mot BMB. Det blev en trevlig kväll!