2011 I TECKNINGAR
2011 lider mot sitt slut och jag tänkte för första gången i historien av mitt bloggande, göra några resuméer. Förra året körde jag ju förvisso en resumé av de teckningar och målningar jag gjorde under året, detta kommer jag att göra i år med och vi börjar med teckningarna. Men jag tänkte även köra en hel årsresumé där jag tar upp de allra viktigaste stunderna och händelserna som skett under året. Men först ut, teckningarna!


DEAD END. Årets första teckning och en väldigt naken och dyster en. Men det finns ett budskap i den som jag hoppas är ganska tydligt.SAVE THE ANIMALS. Jag tecknar mest ansikten men här utmanade jag mig själv att teckna skelettet från en koskalle. Budskapet? Rädda djuren! Som även står skrivet i runskrift under skallen.I WANT MY MONEY BACK. Rent teknikmässigt så är den här en favorit från året. Mina läsare fick hjälpa mig med en bra och passande text till teckningen utifrån vad hennes ansikte uttrycker. You promised world peace on this planet. I want my money back, blev den vinnande texten men jag måste säga att jag i dag ångrar mig. Hade jag idag fått välja så hade hela teckningen fått vara som den var. Utan någon text alls.PAST & FUTURE. Den här teckningen är nog den jag är mest stoltast över. Oftast är mina verk ganska mörka men den här är både och samtidigt som den sprider ett positivt och bra budskap. The past is the past but the future is what you make of it. Ellerhur? Man kan inte göra nånting åt det förflutna och det som redan passerat, men man kan alltid påverka sin framtid.


FASHION VICTIM. Jag älskar den här teckningen just för att den är så edgy. Däremot är jag sååå missnöjd över namnet och titeln. Fashion Victim. Näää, bättre hade jag nog kunnat komma på.


BUNNY. We are not in wonderland anymore. Personligen så säger inte den här teckningen något till mig. Den känns platt och tråkig även om det ser helt annorlunda ut från vad jag brukar göra. Jag såg den här mer som ett experiment.


WILD SPIRIT. Jag testade att teckna en fjäder för första gången.WHERE IS MY MIND. Den här är nog den jag tycker mest om rent känslomässigt. Jag tycker att budskapet är så klockrent att jag får rysningar och det är nog en av de mest personligaste teckningar jag gjort överhuvudtaget. Ni får tolka den som ni själva vill.LOOKING BACK FOR THE LAST TIME. Jag både älskar och hatar den här. Jag älskar ögonen och uttrycket men jag hatar posen och dom där himla kaninöronen jag alltid skulle envisas att rita dit. Sen tycker jag att texten till teckningen känns väldigt förutsägbar vilket gör att hela teckningen nästan faller platt på det.DO YOU THINK THERE IS ANOTHER WORLD OUT THERE. En favorit. Jag älskar den mörka bakgrunden och hur den ljusnar mot ansiktet. Texten på halsen.. Ögonen. Uttrycket.. Men åter igen, texten och titeln på teckningen? Jättetråkig. Jag hatar när saker och ting är förutsägbara och det är något jag kommer att ta med mig inför 2012 när det kommer till mitt skapande.WHEN YOU GET THERE. CALL ME. Här älskar jag däremot texten haha. Och även teckningen är en favorit genom året och jag gillar faktiskt kaninöronen på den här.SEVENTH GRADE SCHOOL PORTRAIT. Förmodligen den allra mest personligaste teckning jag gjort då det ska föreställa ett självporträtt. Jag tycker den är otäck men ändå på ett sätt som gör att det blir vackert för mig.300 WAYS TO SHIT ON A HUMAN. Jag låter teckningen tala för sig själv ;)


GOT MILK? Den sista teckningen för i år föreställer ett kattskelett.

Och det var allt. Det blev totalt 14 teckningar och 2012 kommer tidigt att inledas med 3 nya teckningar. Jag trodde att jag skulle hinna klart med dom innan årsskiftet men tyvärr han jag inte det. Fast vad gör det egentligen? 2012 ska ju också ha lite nya verk att bjuda på. Jag är ändå relativt nöjd med hur 2011 ser ut skaparmässigt men hoppas på att 2012 blir ännu bättre och mer innovativt.

Nu till en fråga till mina läsare :) Vilken är er favoritteckning från 2011 som jag gjort?
alice

Do you think there is another world out there, är min favorit! :)

Emily

Mina favoriter är Save the animals, past& future och Where's my mind? :)

Tove

where is my mind!!

Anna

Seventh grade school portrait är helt klart min favorit; väldigt enkel men samtidigt väldigt "stark"....

Juliaahillgren

min favorit är helt klart "you promised world peace on this planet. I want my money back!" av den enkla anledningen att det var den jag fastnade först för när jag för första gången klickade mig in på din blogg. jag kände så mycket när jag såg på den och då blev ett linne med det motivet helt klart mitt första också. det är även mitt favoritlinne som jag helst klär mig i samtidigt som jag är så heligt rädd om den att jag vill rama in den o hänga upp den på väggen. nej, det är helt klart min favorit och kommer förmodligen alltid att vara det också!

Andrea Femerstrand - Illustratör

Kul och intressant summering!Önskar dig ett gott nytt år 2012 och hoppas att det blir än mer framgångsrikt än vad det redan varit!Jag använde förresten "world peace" bilden i min egna summering, hoppas det är ok, trots att du ångrar textvalet såhär i efterhand. Vet hur det där är. Jag blir aldrig helt nöjd med nån av mina bilder!

Frida

Min favorit är nog "past & future" jag älskar hur du blandar blyertsen tillsammans med färgen. Alla är otroligt häftiga men den är min absoluta favorit.

Melinda

Seventh grade school portrait. underbar.

fannybanny

Jag tycker SAVE THE ANIMALS är en riktigt snygg teckning, den lyckades du verkligen med och runskriften under huvudet är bara pricken på i:et, så sjukt snyggt!WHERE IS MY MIND och WHEN YOU GET THERE. CALL ME älskar jag också. Älskar hur du ritar fåglar och brösten på WHERE IS MY MIND är bara så gudomligt vackra! Älskar bröst, haha! Älskar även den där hjälmen du lagt dit. Ansiktena på dessa teckningar älskar jag också, fräknarna, munnarna och uttrycket, ååh, så WOW bara!Och sedan är 300 WAYS TO SHIT ON A HUMAN såklart en favorit också, just p.g.a. budskapet! ;) Ibland önskar jag att jag också var en fågel så jag fick skita på mänskligheten!

Lina

vilken fin blogg ! :)

catarina

save the animals + past & future <3

Maria

Save the animals, Where is my mind, When you get there call me & Do you think there is another world out there. 300 ways to shit on a human är också en favorit!(Förlåt men jag har svårt att välja) ! :)

Amandasrader

Mina favoriter är:SAVE THE ANIMALS

WHERE IS MY MIND

WHEN YOU GET THERE. CALL ME.

SEVENTH GRADE SCHOOL PORTRAIT.

GOT MILK?Förövrigt har jag inte tänkt på att det är kaninöron på många av bilderna. På Where is my mind såg jag det tidigare som hår. Nu när du skrev att det var kaninöron det blev det ju helt självklart!Var stolt över alla dina verk, dem är ju så himla vackra allihopa. Gott nytt år Kandee! ♥

Diana

Min favorit är nog past & future, texten säger så mycket!

Diana

Past & future, texten säger så mycket.. :)

Madeleine

jag har Where is my mind?-linnet, så måste nästan säga att den är en favorit!

men alla är sjukt, underbart fina.. :)

johanna

"dead end" var lätt bäst, älskar budskapet!

Eli Terese

Du er så flink! Takk for masse vakker kunst og masse inspirasjon!

Linnea

Save the animals, Seventh grade school portrait och Got milk? är mina favoriter :)

E

I want my money back, Save the animals & även Bunny´n som föll platt för dig ;) Den tröjan har jag dessutom fått många komplimanger för! :) Och självklart rådiggar jag kattskelettet! :)

Nellie

Nu blir jag avundsjuk. Så sjukt duktig!

smäm

Helt fantastiska allihop! Gott nytt år! Kram

Nadja

PAST & FUTURE, den symboliserar mycket för mig (:

ronja

Fan så vackert!!

Maja

mina favoriter är nog 1, 10, 11 och 14 om man räknar bilderna uppifrån och ner!

(DEAD END, WHEN YOU GET THERE. CALL ME, SEVENTH GRADE SCHOOL PORTRAIT och GOT MILK?)

helt underbara bilder! (a)

olivia

Where is my mind är en klar favorit. Fastande för den första gången jag såg den, den var så.. klockren. Synd bara att inte alla ser det när det gäller verkligheten

Lilli

Save the animals, past & future och where is my mind är grymma :) Gott nytt år!

katja

Wow. Verkligen. men favoriterna blir nog When you get there, oct seventh school portrait

Christoffer

Jag tycker alla bilder passar bättre utan text, det är bara plattityder och inget unikt eller eget alls. Sen at du kallar dina teckningar konst är bara skrattretande. De ser ut som något en trettonåring sitter och ritar i skolbänken och det är antagligen den typen som sitter och fjäskar för dig i kommentarsfälten. Och att du sen vägrar publicera negativa kommentarer gör det hela ännu löjligare.

Jenny

WHEN YOU GET THERE. CALL ME

:)

KAN DEE ▲

älskar dig också christofer

Emelie

Got Milk? och 300 ways to shit on a human är verkligen fina! De är helklart mina favoriter! :)

Saga

SEVENTH GRADE SCHOOL PORTRAIT, lätt. älskar verkligen den, jag tycker den är jättefin. du är grym :)

Linnea

den nakna tjejen med kryss för brösten och gasmask, finns den på tygkasse???? sååååå snygg

Jessica

Hej, Åh älskar koskallen. Hade önskat den som printer, är det ok att kopiera ut bilderna och hänga på väggen när de ej finns att tillgå i webbshoppen?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress