GOTT NYTT ÅR!

Kvällens gäster är här och vi har precis avnjutit förrätten som vi gjort tillsammans. Nu vill jag önska världens finaste läsare, fans, släkt, vänner och familj ett GOTT NYTT ÅR! Sprid kärlek!
2011 I TECKNINGAR
2011 lider mot sitt slut och jag tänkte för första gången i historien av mitt bloggande, göra några resuméer. Förra året körde jag ju förvisso en resumé av de teckningar och målningar jag gjorde under året, detta kommer jag att göra i år med och vi börjar med teckningarna. Men jag tänkte även köra en hel årsresumé där jag tar upp de allra viktigaste stunderna och händelserna som skett under året. Men först ut, teckningarna!


DEAD END. Årets första teckning och en väldigt naken och dyster en. Men det finns ett budskap i den som jag hoppas är ganska tydligt.SAVE THE ANIMALS. Jag tecknar mest ansikten men här utmanade jag mig själv att teckna skelettet från en koskalle. Budskapet? Rädda djuren! Som även står skrivet i runskrift under skallen.I WANT MY MONEY BACK. Rent teknikmässigt så är den här en favorit från året. Mina läsare fick hjälpa mig med en bra och passande text till teckningen utifrån vad hennes ansikte uttrycker. You promised world peace on this planet. I want my money back, blev den vinnande texten men jag måste säga att jag i dag ångrar mig. Hade jag idag fått välja så hade hela teckningen fått vara som den var. Utan någon text alls.PAST & FUTURE. Den här teckningen är nog den jag är mest stoltast över. Oftast är mina verk ganska mörka men den här är både och samtidigt som den sprider ett positivt och bra budskap. The past is the past but the future is what you make of it. Ellerhur? Man kan inte göra nånting åt det förflutna och det som redan passerat, men man kan alltid påverka sin framtid.


FASHION VICTIM. Jag älskar den här teckningen just för att den är så edgy. Däremot är jag sååå missnöjd över namnet och titeln. Fashion Victim. Näää, bättre hade jag nog kunnat komma på.


BUNNY. We are not in wonderland anymore. Personligen så säger inte den här teckningen något till mig. Den känns platt och tråkig även om det ser helt annorlunda ut från vad jag brukar göra. Jag såg den här mer som ett experiment.


WILD SPIRIT. Jag testade att teckna en fjäder för första gången.WHERE IS MY MIND. Den här är nog den jag tycker mest om rent känslomässigt. Jag tycker att budskapet är så klockrent att jag får rysningar och det är nog en av de mest personligaste teckningar jag gjort överhuvudtaget. Ni får tolka den som ni själva vill.LOOKING BACK FOR THE LAST TIME. Jag både älskar och hatar den här. Jag älskar ögonen och uttrycket men jag hatar posen och dom där himla kaninöronen jag alltid skulle envisas att rita dit. Sen tycker jag att texten till teckningen känns väldigt förutsägbar vilket gör att hela teckningen nästan faller platt på det.DO YOU THINK THERE IS ANOTHER WORLD OUT THERE. En favorit. Jag älskar den mörka bakgrunden och hur den ljusnar mot ansiktet. Texten på halsen.. Ögonen. Uttrycket.. Men åter igen, texten och titeln på teckningen? Jättetråkig. Jag hatar när saker och ting är förutsägbara och det är något jag kommer att ta med mig inför 2012 när det kommer till mitt skapande.WHEN YOU GET THERE. CALL ME. Här älskar jag däremot texten haha. Och även teckningen är en favorit genom året och jag gillar faktiskt kaninöronen på den här.SEVENTH GRADE SCHOOL PORTRAIT. Förmodligen den allra mest personligaste teckning jag gjort då det ska föreställa ett självporträtt. Jag tycker den är otäck men ändå på ett sätt som gör att det blir vackert för mig.300 WAYS TO SHIT ON A HUMAN. Jag låter teckningen tala för sig själv ;)


GOT MILK? Den sista teckningen för i år föreställer ett kattskelett.

Och det var allt. Det blev totalt 14 teckningar och 2012 kommer tidigt att inledas med 3 nya teckningar. Jag trodde att jag skulle hinna klart med dom innan årsskiftet men tyvärr han jag inte det. Fast vad gör det egentligen? 2012 ska ju också ha lite nya verk att bjuda på. Jag är ändå relativt nöjd med hur 2011 ser ut skaparmässigt men hoppas på att 2012 blir ännu bättre och mer innovativt.

Nu till en fråga till mina läsare :) Vilken är er favoritteckning från 2011 som jag gjort?
JAG REV SÖNDER TECKNINGEN

Jag hatar när det händer. Jag är ganska impulsiv. Eller egentligen är jag väldigt impulsiv. Jag får typ för mig saker och ting och i går när jag satt och tittade på den här teckningen jag började på så kände jag bara ett stort 'Neeeej det här går inte. Den här kommer inte att bli bra'. Och inom loppet av 3 sekunder hade jag rivit sönder den i bitar. Jag hade lixom ritat maaaaaasssor av spaghettihår och jag bara kände att det blev för mycket spaghetti tillslut. Nåja, jag kanske inte borde 'sörja' allt för mycket utan helt enkelt gå vidare och börja på en helt ny. För vad hjälper det egentligen att jag grämer mig över det?

Att jobba med flera teckningar samtidigt har verkligen funkat för mig som har haft så mycket kreativ ångest. Den ena teckningen ger inspiration åt den andre osv. Nu när jag kastat den här teckningen åt helvetet så har jag 3 kvar som jag jobbar på samtidigt. Frågan är om jag ska koncentrera mig på dom eller om jag kanske ska börja på en ny 4:e?