TÄVLING! VINN MAGTEEN LAYING CROSS!

HÄR snygg är Kenza i Laying Cross teen från KAN DEE SHOP. Nu kan den bli din! Nytt för denna gång är att jag kommer att välja ut TVÅ vinnare! En MED blogg och en UTAN blogg! Inte illa va? :)

För att tävla:
Skriv att du är med och tävlar i en kommentar till detta inlägg, skriv också vilken storlek du önskar S M  eller L. För extra chans att vinna, GILLA DETTA INLÄGG PÅ BLOGLOVIN'! Glöm inte att ange din mailadress och/eller bloggadress om du har någon. KLART!

Avslutas:
Tävlingen avslutas nu på tisdag den 3:e maj klockan 18.00!

LYCKA TILL!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

NU FÅR NI VETA...

Min absoluta favoritmålning jag gjort! Kissed by the devil 50x50.

Godkväll! Ååååååh jag har "sagt upp mig" nu! Ni anar inte hur länge jag grubblat på det här men det känns så rätt nu. Det känns så bra! Jag känner mig så fri nu och jag känner en sådan glöd att ta Kan Dee till nästa nivå! Detta ska bli så kul! Ni hänger väl med mig på min resa? :)

Vi ska fira detta med en tävling senare ikväll, det har jag ju lovat :) Men innan det så måste jag ta en dusch och röja undan lite här hemma. Det ligger papper, pennor och böcker överallt! Och sen så sa jag ju att jag hade lite grejjer att berätta för er:

Kissed by the devil, bilden ovan och The past and the future kommer att komma på linnen! Jag kommer att trycka dem på oversizelinnen med brottarrygg! (Eventuellt att att Kissed by the devil även kommer på magtee) Ni har varit jättemånga som frågat om jag kommer att trycka dessa, men eftersom att det blir dyrare för mig, då det är flera färger och toningar i de här motiven, så har jag inte tänkt göra det. Men jag har ändrat mig efetrsom jag fått så många förfrågningar samt för att jag själv tror att det kommer bli supercoolt! Jag har gjort prototyper, kllippt och klistrat på linnen för att se hur det skulle bli och tro mig.. det kommer bli så himla snyggt! Nu hoppas vi bara på att tryckeriet klarar att trycka detta..

Sedan har jag en bloppis på gång! Jag har ju det senaste året köpt på mig så himla mycket kläder som jag inte ens använt en enda gång! Så sjukt onödigt! Så jag tänker sälja allt.

Frågestund? Kan det vara nåt? Funderar på att fixa en ganska snart, MEN sist jag hade en fick jag knappt några frågor så det var ju lite tråkigt haha.. Därför undrar jag om det finns intresse?

Ja det var nog det jag hade att säga för tillfället! Nu väntar duschen! Sen ska jag ordna tävlingen för er! :) PUSS.
IKVÄLL SKA DET FIRAS ATT...

The past is the past and the future is what you make of it. Teckning!

Godmorgon mina sålstrålar! Åh jag har fått så fina mail och kommentarer från er! Ni är så fina!

I dag blir det lite utav en speciell dag för mig. Jag kommer nämligen att jobba mitt sista pass i dag i mataffären! Jag har funderat länge på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Tiden räcker inte till och jag vill känna att jag har all tid jag kan få, till att lägga all min energi på mitt företag. Det där lät ju kanske inte heller så bra.. självklart vill jag även lägga min energi och tid på min underbara pojkvän, familj och vänner, men det förstår ju vem som helst. Detta ska vi fira med en kanon-tävling ikväll!
Vad skulle ni helst vilja vinna från Kan Dee Shop?

Sen så var vi och kollade på tre olika lokaler i går varav en utav dom kändes sååå himla perfekta för oss! Några har frågat om jag ska öppna en fysisk butik, men så blir det inte. Ingen Kan Dee butik alltså. Utan vi behöver ha ett större lager, packbänkar där vi packar alla odrar, två kontorsplatser och en ateljédel där jag kan måla tavlor. Jag hoppas och håller alla tummar och tår jag har att den blir vår.. Jag gör verkligen det för det skulle bli så perfekt! Ni får också hålla tummar och tår åt mig

Sen så har jag några andra saker att berätta för er.. Vi hörs ikväll igen!