VINNARNA
Som ni säkert redan vet så var det jubileumshelg på www.KANDEESHOP.se i helgen som firades med bland annat fri frakt, fina erbjudanden och tävlingar! Vi började den 25:e september och körde fram till den 27:e september. Helgen blev succé och vi har haft fullt upp med att packa beställningar och ordrar! Ett STORT tack till er alla som handlat på Kan Dee Shop. Ni är fantastiska! Det är så himla roligt att ni gillar det jag gör! :)

Nu har vi också valt vinnare i tävlingarna! And winners are...

Dag 1 vinnare av 2st reproduktioner signerade o numrerade i strl 30X42
Magnus Sjödén / Älvdalen

Dag 2 1st valfri hoodie
Bernt Lahti / Nynäshamn

Dag 3 Vinnare av 1st reproduktion 60x80 signerad o numrerad
Julia Olofsson / Västerås


Poontangpie for Kan Dee Shop.

Hörrni det finns fortfarande plagg med superpriser just nu. Så hann du inte i helgen, så finns det fortfarande chans nu! Kolla bara under REA/SALE!
Jess

gud var härligt, grattis till framgången! Du är grymt duktig på det du gör.

Linda

Grattis till dem :)

Emily

ang din Surface.. Jag kan INTE förstå att du inte trycker upp den! Den är sååååå underbart GRYM!

alltså, jag dör en smula. Går de bra? Haha. Jag undrar bara om det är en tavla med surface på din sida som du säljer? Alltså Canvas? krams

fannyisaksson'

Åh låter som att ni haft en toppenhelg! =) Vill bara fråga en liten sak jag har i vanliga fall storlek 38/40 M/L och beställde nyss tröjan "fighting..." i L och kom knappt i den och skickade då tillbaks och beställde oversize t-shirten i Large istället för jag tänkte att den måste ju bara vara stor men den sitter som mina vanliga M toppar på mig, inte det minsta oversize. Vill inte klaga för jag älskar dina tryck och plaggdesigner men det vore underbart om även jag kan beställa från dig utan att vara orolig för att allt ska vara för litet, så fruktansvärt stor är jag ju ändå inte :( Hoppas du någon gång kan fixa hem i XL eller att något plagg är större i storlekarna någon gång, det vore toppen! Vill så gärna bära dina fina skapelser & budskap, för jag älskar din konst! :) <3

Julia

grymt snygg bild ! :)

fannyisaksson'

Tack för svaret! Förstår vad du menar :) Får hålla tummarna för att det kommer in något fram över då <3

Lee

Hej

Vill bara säga att du är grymt duktig.. Tycker det hade vart schysst om du hade haft fler hoodies o sånt! ;) Men det kanske kommer nytt snart?

http://ljudetavjuli.blogg.se/

studentliv, fet musik, foton och massor av kärlek! http://ljudetavjuli.blogg.se/

Ida

DU ÄR GRYM!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress