ERBJUDANDE!

ERBJUDANDE! Kan Dee paket Fighting for + Sexy graffiti endast 299kr! (Ord. pris 478kr)
Betsäll paketet på KAN DEE SHOP!

För i dag känns det som den ultimata shoppingdagen, ellerhur? Själv ska jag iväg och handla möbler och inredning nu. Jag hoppas att det inte är knökfullt i butikerna bara för då får jag panik. Det är därför det är så bra med nätbutiker som KAN DEE SHOP för där kan man kika på allt i lugn och ro utan stress ;)
ATT VARA VAKEN I 31 TIMMAR
Det blev inget ritande efter jobbet som slutade 16.00 i dag. I går kväll la jag mig supertrött i sängen runt 23.30 men sov inte en enda sekund på heeela natten. Jag försökte och försökte, tiden tickade, och ju mindre tid fick jag på mig att få lite sömn innan det skulle bära av till jobbet vid 7.45. Men jag somnade aldrig. Jag låg klarvaken hela natten. Gick upp 6.45 och mådde illa, ville spy (blev livrädd eftersom jag lider utav emetofobi), var darrig i hela kroppen och helt svimfärdig. Och givetvis vääääldigt trött. Jag var så nära på att ringa och sjukanmäla mig. Men jag gick till jobbet ändå. Och det gick ändå hyfsat bra. När jag sedan kom hem och la mig i sängen vid 18 tiden nu ikväll räknade jag ut att jag hade jag varit vaken i ca 31 timmar. Så jag somnade. Som om någon klubbat mig i huvudet. Vaknade vid 20 av att Marco värmt lasagne i ugnen. Helt groggy, känslan av att vara drogad och fortfarande inte "vaken", går jag upp och petar i mig lite mat. Tanken var att jag skulle gå straight back to bed efter det men jag piggnade på mig och nu sitter jag här sedan två timmar tillbaka och skriver inköpslista. För morrn ska det shoppas inredning! YES!

Vår lilla rithörna här ska expanderas haha. Vi får inte plats nu när Marco också skissar och ritar väldigt mycket till tatueringarna Så vi ska byta ut en bordsskiva mot en större. Sen ska vi köpa en liten MacBook så småningom eftersom att vår stationära inte räcker till oss båda, vi båda är i behov av dator väldigt ofta nu för våra olika projekt och jobb. Så vi krockar väldigt ofta.1. Så här ser det ut just nu, fast bra mycket rörigare.. haha. Hur håller man ett skrivbord organiserat? 2. I love wörk?
FREDAG?
Fredag. Fredag?! Nej. Det känns inte som det. Jag känner mig inte avslappnad och till ro alls. Jag känner mig väldigt ledsen och deppig just nu. I morrn väntar jobb från 8-16 och efter det ska jag försöka börja på ett nytt verk. Ett VERK! Ett mästerverk. Hmm.. Hoppas på att pennan kommer glöda hela kvällen. Nu ska jag ta en dusch med babe. Lägga mig i sängen och kolla på tv och äta chips med dipp. Vilken kväll.1. Vilken dippsås ska jag välja? Vilken är eran absoluta favoritdipp? 2. Råttorna får ett kokt ägg som fredagssnacks ha ha.