SOLARIUM
Hallå. Är så trött att jag skulle kunna dö och ändå har jag inte gjort nåt speciellt. Det är väl just det kanske. Har pysslat med det vanliga, svarat på mail, funderat, grubblat, svarat på kommentarer, INTE bloggat, läst bloggar och faktiskt städat och möblerat om i hela vardagsrummet. Wihoo. Ritat? Näää. Bär inte på någon vidare inspiration just nu. Det går verkligen inte att rita om man inte känner för det och jag lovar att de som inte vanligtvis sysslar med konst och själva håller på att ritar och målar, de förstår inte det där.

Har solat solarium i dag också. Gjorde det förra veckan med. Hör och häpna. Jag brukar ALDRIG sola solarium pga av de risker som finns med det, men tanken slår mig alltid att "vafan risker finns ju överallt". Men jag måste erkänna att jag känner mig mer levande i att vara brun om kroppen istället för att vara likblek och see döende ut. Jäklar vad färg jag fått! Jag har svin-lätt att bli brun. Men det försvinner lika snabbt. Iallafall i ansiktet för mig. Kroppen kan hålla sig lika brun i flera månader och med lite underhållning så..

Men oj vad jag skriver då. Tänkte passa på att fråga er ang. att sola solarium.
Brukar ni göra det?


Glöm inte att shoppa loss på WWW.KANDEESHOP.SE!
Cassandra

Nej, jag gör inte det. Jag tycker att det verkar så läskig, och ligga i den där... saken. Haha :p

Andrea

så här på våren brukar jag alltid försöka komma iväg till solariet en gång i veckan för att få en grundbränna och inte bränna sönder mig när den första riktiga solen kommer :) Och så vill jag ju så klart vara lite brun också!

Ahlberg

Har aldrig solat solarium faktiskt... Dock så har min pojkvän fått för sig att om vi ska till Thailand nästa höst så ska vi båda sola solarium innan, får se hur det blir med den saken.

Lisa

På vintern brukar jag göra det nån gång. Men jag har börjat bli mer och mer försiktig med allt som har med sol och solning att göra. Jag brukar tex sitta under parasoll på stranden =) Men det handlar mest om att jag inte vill bränna mig och att jag inte orkar med att sitta i solen hela dan.

Sara

Jag solar aldrig solarium. Det är slöseri med pengar på mig. Jag är likblek och har jättesvårt att bli brun :/ tyvärr för det är så snyggt:)

Anonym

har aldrig gjort det, vågar inte p.g.a riskerna ;)

Anonym

Jag solade nästan varje vecka i vintras men jag har dragit ner på det nu. Har solkort där jag solar så jag får rabatt med;)

Solar 30minutare utan att bränna mig (det är då det finns risk för cancer) men när jag solar ute på sommaren bränner jag mig skitlätt! Har egentligen väldigt svårt för att bli brun...

Kram!

Malin

Kommer mycket snart klicka hem några kläder ;)Ang solarium så var jag värsta nörden förra vintern. Jag solade kanske 3 gånger/veckan i 30min/gång.. Sen vaknade jag upp en dag med en nu leverfläck på ryggen som jag genast tog bort och undersökte. Det var inget farligt, men sen dess har jag inte slutat tänka på cancer haha.. usch vad hemskt.Men på söndag ska jag pröva en soldusch för första gången. Får se hur det blir!www.friis.blogg.se

Linda.

Glöm inte att rösta på mig är du snäll! Länk finns på bloggen.

Glöm inte att rösta på mig är du snäll! Länk finns på bloggen.

Ine Henriksen

:)

Ha en fin kväll!

Kramar

ELIN

Jag solar inte alls lika mycket som jag gjorde för några år sedan, men under den långa och iskalla vintern vi haft har jag unnat mig en del minuter i solariet. Värmeterapi! Dessutom är jag precis som du, har svinlätt för att få färg och mår så mycket bättre att slippa en likblek kropp. :)

a g n e s [ f o t o & v a r d a g ]

Nej det gör jag inte. Såg en alldeles för läskig sekvens av en film med ett solarium när jag satt och zappade framför tvn. Så jag är gaaanska så avskräckt. hahaah. :D

Marie

Sen jag blev tillsammans med min sambo har jag blivit försiktigare med allt som ha med sol att göra. Hans mamma har haft cancer pga solning ganska många gånger. Har solat solarie några ggr för många år sedan. Detta året tänkte jag köra sån brun utan sol. Det är nog skonsammast. Vill ju inte få cancer bara för att jag vill vara brun..

Neha

Aldrig

Bella

Jag har också tänkt så att händer de så händer de, då är de väl meningen, men ändå får jag dåligt samvete över att sola solarium så jag har slutat :p Kör mä BUS istället ;)

Flaming Fiona

jag har precis börjat sola solarium, är en riktig newbie dock och tycker att det är smått klaustrofobiskt samt oroar mej för att någon ska öppna dörren till rummet man ligger hela tiden, vet verkligen inte varför - är inte pryd på nåt sätt i vanliga fall. haha, men det är ett kul projekt iaf, att se HUR BRUN man egentligen kan bli! har precis påbörjat "Projekt Vanessa" i min blogg, där ja ska pusha järnet för att försöka bli så läckert nougatig som möjligt...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress