// Mixed

SOLARIUM

Hallå. Är så trött att jag skulle kunna dö och ändå har jag inte gjort nåt speciellt. Det är väl just det kanske. Har pysslat med det vanliga, svarat på mail, funderat, grubblat, svarat på kommentarer, INTE bloggat, läst bloggar och faktiskt städat och möblerat om i hela vardagsrummet. Wihoo. Ritat? Näää. Bär inte på någon vidare inspiration just nu. Det går verkligen inte att rita om man inte känner för det och jag lovar att de som inte vanligtvis sysslar med konst och själva håller på att ritar och målar, de förstår inte det där.

Har solat solarium i dag också. Gjorde det förra veckan med. Hör och häpna. Jag brukar ALDRIG sola solarium pga av de risker som finns med det, men tanken slår mig alltid att "vafan risker finns ju överallt". Men jag måste erkänna att jag känner mig mer levande i att vara brun om kroppen istället för att vara likblek och see döende ut. Jäklar vad färg jag fått! Jag har svin-lätt att bli brun. Men det försvinner lika snabbt. Iallafall i ansiktet för mig. Kroppen kan hålla sig lika brun i flera månader och med lite underhållning så..

Men oj vad jag skriver då. Tänkte passa på att fråga er ang. att sola solarium.
Brukar ni göra det?


Glöm inte att shoppa loss på WWW.KANDEESHOP.SE!
// Press

KAN DEE I SKYLTFÖNSTER?

Skyltfönster.

What the hell? Vad är detta nu då?
Jo, det är nämligen en grym tjej vid namn Fanny som gjort denna supercoola skyltning! Blev riktigt paff när jag fick se detta. Hur roligt som helst! Älskar kreativa människor och skyltninhg är ju riktigt skojj! Något jag själv skulle kunna tänka mig att göra :)

Vad tycker ni? Blev det inte coolt? :)
Ni hittar Fannys blogg på http://fannyisaksson.blogspot.com

OM MIG:
Hej! Jag heter Sandra (Tidigare känd som "Kan Dee" och grundare av webshopen Kan Dee Shop) och bor i södra Portugal tillsammans med min framtida man Marco och vår hund Selma. Här skriver jag om mitt liv som konstnär och designer och delar med mig utav min vardag.

KONTAKT:sandranobreart@outlook.com

@ARTBYKANDEE

INSTAGRAM