GÅRDAGENS KÖP

Skjorta från Gina Tricot.

Hej igen! Tänkte bara visa upp vad jag shoppade i går. En skjorta från GT med lite safarikänsla och jag älskar den! Har däremot inte bestämt mig för om jag tycker att jag passar i den. Finns så mycket fina kläder men som inte riktigt vill sitta snyggt på min lilla kropp. Köpte även ett par svarta sköna linnebyxor från BikBok också. Har aldrig haft skönare byxor förr. De slår till och med mina mjukisbyxor! Så mjukt, tunnt och luftigt material. Är fortfarande ute efter en långkjol eller långklänning och en ny bikini, men jag gissar att det mesta kommer att shoppas i Portugal. Finns så många söta små butiker längs vägarna där. Mycket afrikansk, bohem och etno influerat. Vackra ting helt enkelt.

Sen måste jag bara säga att det är en sådan sjuuuk försäljning nu på www.kandeeshop.se! Jäklars vad ni är shoppingglada i dag. SUPERKUL! Nästan rekord. Sinnesjukt. Jag är så otroligt tacksam för att ni gillar det jag gör, ni måste veta det, ni ger mig inspiration och det nästan kliar i fingrarna efter att få skapa mer nu! Allt säljer som smör av det nya som nu kommit in. Heart Beat är snart slut igen! Fattar ni? IGEN! Jag fyllde ju nyss på lagret ju. Bara några timmar sen! I morgon efter frissan blir det att packa beställningar resten av dagen. Men det gör jag alltid med ren glädje! :) Ni är för underbara!

Jag drar vinnnaren i tävlingen i morrn. LOVAR! Som tröst för att det dröjt lite på tiden kör vi gång en ny tävling inom kort. Lita på det.

GODNATT! ♥
PÅFYLLT PÅ WWW.KANDEESHOP.SE! SKYNDA!
Ikväll blir det äntligen påfyllt igen på www.kandeeshop.se! De nya linnena med brottarygg tog slut med en gång, väldigt populära med andra ord. Hur kul som helst! Det som fylls på är Heart Beat och Wanted Part 2. Men också det allra första storsäljar motivet Let the music take you to another galaxy och My heart is not for sale - PÅ DE NYA LINNERNA! Heart Beat och Wanted Part 2 går att beställa redan NU. Resten kommer in senare ikväll.

Fuck Off är snart slutsålt det också, bara ett få antal kvar i L och det linnet kommer inte att tas in igen trots att det gått som smör. Kanske till nästa sommar. (Jag har tyvärr producerat och sytt upp alldeles för få linnen denna gång, men jag hade aldrig kunnat förvänta mig att försäljningen och de nya motiven skulle gå så bra).

OBS! Vill du vara säker på att hinna med denna gång - IN OCH BESTÄLL REDAN NU! Detta är sista lasset jag tar in av dessa linnen för i år! Och skynda. För det går snabbt! :)


Till sist vill jag bara ge er alla ett STORT JÄKLA BAMSE TACK för att ni stöttar, pushar och uppskattar det jag gör! Utan er - Ingen Kan Dee! I ♥ U!
PORTUGAL HERE WE COME!
Nu är biljetterna bokade! Vi åker 16 juli och landar runt midnatt på Faro Airport. Det kommer bli så underbart det här! Det ENDA som suger med hela skiten är att vi inte kommer ha nån BIL under de tre veckorna vi blir där. Med en bil bli allt så himla mycket roligare och lättare. Tänk bara på alla roadtrips och upptäcksfärder.. (som vi alltid sysselsatte oss med när vi bodde där).. Gaaaahh. Får se om vi hyr en bil. Det är så jäkla dyrt bara. Speciellt nu när det är högsäsong.I går fick jag även mitt första brev från mitt fadderbarn i Sri Lanka! Åh så fint att det nästan kom en liten tår. Hon kallade mig syster och babe för Uncle Marco.. Hon berättade att hennes favoritsysselsättning var att rita och måla och att hon vunnit många priser med hennes teckningar. GRYMT! En dag ska jag resa och hälsa på henne. Bara att få se hur otroligt glad hon blev för sina gåvor jag skickade henne, jag älskar att göra människor glada. Hon är så söt min lilla tjej. Jag ska visa er hennes teckningar sen :)

Har nyheter att avslöja senare. Och så ska jag försöka dra en vinnare i tävlingen ikväll. Jobbar 16-20 så ha tålamod!