28 JULI ALBUFEIRA
Bilderna ar tagna ungefar vid Sao Rafael. De ar tagna med min vanliga digitalkamera.


Fyfan. Inte det roligaste ordet att borja ett inlagg med kanske.. Men vet ni vad jag har gjort? Jo. I ungefar tva timmar har jag forsokt ladda upp dessa sketna bilder pa portugisisk dator med skit-nat. Det gar sa langsamt att jag manga ganger holl pa att slita haret av mig. Och sa finns det en knapp nara den inbyggda musen som typ raderar allt om man kommer at den.. Och hur manga ganger tror ni inte jag snuddat vi den knappjaveln da? Bra att satta den dar man ar och fingrar hela tiden..

Marco ar hos Tom och Sandra. Jag lovar, alla heter Sandra har. Jag valde dock att stanna hemma ikvall for jag har massa viktiga mail att svara pa och aven uppdatera bloggen for er. Visst ar det harliga bilder? Det ar sa varmt och skont har. Jag dor over tanken att redan halften av tiden har paserat. Mar allvarligt talat psykiskt daligt av att tanka pa att jag maste aka hem sen. JAG VILL INTE. Men jag har ju ett foretag att skota dar hemma. Jag har ett annat liv dar som aven det maste tas hand om.. Pa tal om foretaget, min mamma brot sig in pa min blogg igar och uppdaterade ett inlagg om REA pa KANDEESHOP. Vilken sjujakla forsaljning vi haft det under juli manad. Helt galet. Jag forstar inte. Jag star fortfarande med hakan mellan benen chockad over hur mycket vi salde i gar. Jag sag forresten en Portugis med mitt Galaxy linne pa sig har om dagen. Vilken konstig kansla det var! Det ar en helt fantastisk kansla ska ni veta. Jag ar sa tacksam och glad och tack vare att det gar sa bra sa ar jag sa sugen pa att borja pa host och vinterkollektionen nu.. Det anda som ligger over mig ar att skapa motiven da jag kanner att jag har slut pa ideer.. Jag designar/ritar ju numera bade motiven OCH sjalva plaggen. Men att rita upp plaggen ar mycket lattare an att rita och fa fram ett snyggt och betydelsefullt motiv - hur mycket jag an alskar att gora det. Men nog om det nu.

Sa jag hur underbart vi har det har? For att ta ett exempel - The Wailers (The Oroginal Wailers) konserten i lordags var amazing! Fyfasiken vilket drag det var och nar de korde Three Little Birds (Min favorit) kunde man nog tro att jag gick pa nagot.. Helt galet var det! I forrgar traffade jag min alskade syster Jennie som bor har sedan 7 ar tillbaka och hennes son Lourenco 4 ar. Vi lag vid poolen hela dagen, sen kom det en massa annat skont folk dit varav vissa jag kande sedan tidigare. I gar akte vi till Algarve Shopping jag och Jennie. Vi at, pratade och skrattade sa vi fick ont i magen. Min alskade syster. Det ar tufft att inte alltid ha henne nara..

Nu kommer min baby och jag har inte ens borjat svara pa alla viktiga mail an..
Hoppas att mina underbara lasare har det bra :) TACK SNALLA FOR ALLA KOMMENTARER! Ni ar guldvarda!
See you later. PUSS!
ART BY LISA LANS

underbara bilder! Förstår att du inte vill åka hem till Sverige igen

Linda "sittin on the toilet"

hej stumpan! Låter och ser ut som att du har det UNDERBART där borta. =) Vi ses när du kommer hem sen, det har äntligen börjat bli lite svalare här hemma så man kan gå ut och göra saker utan att smälta. Hälsa Marco och ha det bäst! Puss <3

Nina

Hmmm Tjockis, jag ser nog att du börjat lägga på hullet av att slappa frossa och ha det bra därborta=)

Bryta sig in och bryta sig in jag vet inte det jag, här har vi avbrytit våran semester för att packa alla dina oordrar som fullkomligt öser in, då var det lixom bara att fortsätta medans kunderna var på hugget. På hugget har de verkligen varit hela sommaren, helt otroligt! Ja nu är det dags att lämna över det som ska sys upp till hösten, vi är tom sena. Som tur är i år så syr vi inte upp allt själva för då skulle shopen behöva stå tom..

Kom hem, kom hem, för Vi saknar er nu och det skulle vara skönta att få vila lite, Jeepen väntar...Hälsa Jennie, Mormors kille och Marco. Puss!

Maria

Härliga bilder!

fii

Det är så roligt att det går bra för dig! Dina kläder är toppen, och känn ingen press med motiven för inspirationen kommer en vacker dag. :)<3ps. Om man får lägga önskemål om ett motiv så hade ett motiv med någon tjej och snö varit coolt. Och en med såpbubblor! xD haha

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress