TECKNINGSTÄVLINGEN FLYTTAS FRAM
Hallå. Jag mår illa :( Åt lax och nu tror jag inte att jag kan äta det igen.. på väldigt länge. Har blivit för mycket av det. Tänk att det kan bli så, blir så sur.. Jag som älskade lax.TECKNINGSTÄVLINGEN flyttas fram! På tisdag 2/2 kommer jag publicera de 10 finalisterna! Så ni kan fortfarande skicka in bidrag, senast för inlämning är i morgon 1/2 klockan 14.00. Har kommit in över 100 bidrag den här gången.. Det är en del att gå igenom.. Hur fan ska jag kunna välja ut bara 10? Hmm.. vi får se hur jag gör..
Amanda

(Kunde inte skicka via kontaktformuläret på Kan Dee Shop så skriver det här istället.)Hej!

När jag skulle beställa min order på ett linne fick jag inte. Jag använde mig av min kupong på 300kr och det jag tänkte beställa kostade sammanlagt 284 inklusive frakt. När jag försöker komma till betalningen kommer detta upp: Hackförsök (Order -> payment = Gratis beställning).?????//Amanda

http://bloggenomalltochinget.blogg.se/

läs på min blogg: Din favoritfärg avslöjar din personlighet

http://bloggenomalltochinget.blogg.se/

Malin

Holy sheeet det va inte lite :) va roligt att det finns så många som är kreativa :)

Take care :)

FridaOlofsson

hej, jag skulle köpa ett linne som du har gjort men de fans bara i "M", men jag måste ha "XS" eller "S". hu vet inte när du får in mer storlekar? :)

Kristina L

Roligt med teckningstävling! Synd att jag inte hinner göra ett bidrag :)

kramar

Linda

Shit vad nyfiken jag är på bidragen nu, just typiskt att man måste vänta en dag extra för att få kolla på några :) Meeen det var väl det där med den som väntar på något gott..

JOSS

Tjenis, undrar om du ritar med vanlig blyerts eller kol pennor? Vilken styrka av dem, isåfall?KRAM !

emmyg

Hej Kan Dee! Till att börja med måste jag säga att du är underbart begåvad och tecknar underbart vackert helt i din egen stil.

Sedan skulle jag vilja fråga hur du först kom igång med att designa linnen och T-shirts? Själv har jag några idéer till klädtryck men har inte en susning om vart jag ska vända mig. Var började du trycka dina kläder? Något särskilt företag? :)Mvh Emmy

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress