CHILDHOOD

Vill du också hjälpa till att stödja barnens rättigheter? Då kan du bland annat köpa detta ursöta armband från CHILDHOOD. Varje pärla på armbandet har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen. Pärlorna och Childhood vill påminna dig om allas rätt till en barndom. Intäkterna från armbanden går direkt till Childhoods projekt runt om i världen. Mina armband är redan på väg hem.

(Detta är INTE ett sponsrat inlägg!)
Linda

Tack för kommentaren! :) Om Nora skulle kunna läsa eller förstå vad jag säger skulle hon säkert bli glad, haha

Anna

Oj va fina.. tror jag skall beställa..

Skulle så gärna också delta i din tecknings tävling, jag har en så bra idé, men jag hinner inte. Har haft fullt upp så jag har inte hunnit rita ner min idé och imårrn får vi gäster och på söndagen är det för sent.Men jag kan ju skicka min idé till dig sådär annars bara utan att den kommer med i tävlingen :)Kram

Art By Tina

Så fint! Det ska jag titta närmare på. har ju inget eget barn som kan pärla armband åt mig - då kan jag ju samtidigt hjälpa till lite för världen. Känns som en bra grej att göra en lördagsmorgon.

Linn

Sv: I do! ^^ Oftast, har haft lim nyligen men nu har jag clips :)Kram!

Arzu

Du har fått en award av mig!

För att jag gillar din blogg, titta på min blogg så får du se :)

Eja

Följande känns som lite fel kommentar till detta inlägg:Jag har gett dej en award i min blogg för att jag tycker du borde få synas överallt hela tiden pga din talang. (det är en form av kedje-award, som jag tycker är en bra idé mot andra kedje tjossans som skickas hit och dit.) :)Tror nog att jag ska köpa ett sånt där armband. Tack för tipset :)

Fanny

Du, visst går det att skicka in sitt bidrag till teckningstävlingen imorgon också? :)tacksam för svar!

Jennie

åh ett sånt ska jag beställa :)

Mimmi Hjortmyr

Hur gör du när du ritar hår? Några tips? :)

Kakegawachurch

Nice site, keep up the good work!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress