TECKNINGSTÄVLINGEN FLYTTAS FRAM
Hallå. Jag mår illa :( Åt lax och nu tror jag inte att jag kan äta det igen.. på väldigt länge. Har blivit för mycket av det. Tänk att det kan bli så, blir så sur.. Jag som älskade lax.TECKNINGSTÄVLINGEN flyttas fram! På tisdag 2/2 kommer jag publicera de 10 finalisterna! Så ni kan fortfarande skicka in bidrag, senast för inlämning är i morgon 1/2 klockan 14.00. Har kommit in över 100 bidrag den här gången.. Det är en del att gå igenom.. Hur fan ska jag kunna välja ut bara 10? Hmm.. vi får se hur jag gör..
DROP THE WOLD
Jag har försökt rita de senaste dagarna, försökt och försökt men det har inte gått! Har tjockaste prestationsångesten nu, vafan kom den ifrån? Det går fan inte att rita när man tvingar sig själv.. eller när man VILL men utan tillfredställelse. Förstår ni? Jag säger ju alltid att rita ska vara roligt, inget annat. Jag har inte kännt så i helgen, jag har istället kännt mig pressad att rita värsta teckningarna. Det är då det inte går alls. Det är oftast när jag känner mig väldigt lugn inombords, när jag inte känner några krav och när jag inte tänker så mycket överhuvudtaget som jag gör de bästa teckningarna.

I går köpte jag hörlurar och en mp3! Koss porta pro och en billig mp3 för 199kr. KAAAP. Tänkte köpa en från Apple, men så tänkte jag att äsch, går säkert MINST lika bra med en billigare variant trots att jag är en Apple sucker.Nu går Drop the world med Lil Wayne & Eminem på repeat i mina lurar. SÅ FET LÅT! Lyssna! Beatet och texten är liksom.. jag dörBitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f-ckin’ head!
CHILDHOOD

Vill du också hjälpa till att stödja barnens rättigheter? Då kan du bland annat köpa detta ursöta armband från CHILDHOOD. Varje pärla på armbandet har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen. Pärlorna och Childhood vill påminna dig om allas rätt till en barndom. Intäkterna från armbanden går direkt till Childhoods projekt runt om i världen. Mina armband är redan på väg hem.

(Detta är INTE ett sponsrat inlägg!)