1242
Hjälp! Har inte kollat mina prenumeranter på hur länge som helst och det var jätteroligt att se hur många ni blivit! Helt fantastiskt :) Alla nya läsare - ni är varmt välkomna! Och mina trogna läsare - ni är bäst! Och alla ni som kommenterar så fint - ni är underbara!
Puss på er

W.I.P

Håller på att rita en ny teckning. Realistisk denna gång och med en bild från en grym fotograf som grund.
Hoppas den kommer bli som jag föreställer mig, annars kommer den åka i soppen.
I DAG ÄR..
I dag är jag så trött och känner mig halft misshandlad. Jag har haft det lite jobbigt med aptiten och inte kunnat äta så mycket som jag borde. I går kom Marcos vänner från Portugal till Sverige. Dom ska bo hos oss i en vecka. Tre stycken är dom, 2 karlar och en tjej. Känns mer som att jag är i Portugal här hemma än i Sverige. Men dom är jättetrevliga vi sitter och snackar graffiti och konst, dom är också graffitikonstnärer.  I går lagade jag en jättegod middag till hela högen, fläskfilé med grönpeppersås.

Den här månaden har det varit otroligt mycket att jobba med, packa skyhögar med beställningar, svara på tonvis med mail, inventera, planera, plåtningar, intervjuer.. och så ska man samtidigt vara full med inspiration att skapa nya verk parallellt som hjärnspökerna hackar i huvudet på mig. Det är najs.

Funderar på en frågestund här snart, det är ju tomt nu i kategorin Q&A.
Vad säger ni om det?