SVULLA OCH SLAPPA

Livingroooooom.

Jag och Marco håller på att bli sjuka. Alla smittar ju en. (skyller på alla andra) Och när jag blir sjuk.. då blir jag verkligen SJUK. Fråga alla som känner mig väl. Nog får dom allt höra det då.. haha. Och nog slutar de lyssna efter tredje gången jag säger att jag inte mår bra, eller har ont i halsen, eller i huvudet, eller i magen, eller i ögonen, eller vart det nu kan vara jag inte mår bra någonstans..

Julafton blev toppen. Den firades med familj och släkt hemma hos mamma och pappa. Jag och Marco stannade kvar fram till midnatt efter att alla åkt hem. Pratade massor.. Åt massor.. Äter fortfarande massor.. Jag har börjat få mage. Helt seriöst. Och rumpa. Och lår. Konstigt. Fet mat, godis och coca cola har aldrig tagit på mig förut. Jag börjar nog bli gammal. Det sägs ju att "det kommer ju äldre man blir".. Ja.. 23 år på nacken.. Jag är ju verkligen gammal. Nej men ska jag vara helt ärlig så glädjs jag bara åt "det lilla extra fett" jag fått på kroppen. Jag ler när jag sätter mig och ser hur magen jäser över byxorna lite.. Haha låter det konstigt? Jag är nog en utav dom 3% som alltid velat gå upp i vikt och som fortfarande vill gå upp i vikt trots att jag fått lite kagge.. Jag satte på mig mina jeans för första gången på över ett år. Sist jag använde dom satt de pösiga runt lår och vader. Nu när jag drog på mig dom kunde jag knappt andas och stänga knappen. Härligt! Kan ta 5 kilo till men sen är det bäst det stannar..

Annars så har dagarna spenderats med min älskade karl, min kusin och hennes karl, min syster Lourenco och Mamma och Pappa. Det har blivit mycket filmtittande och godisätande i nya soffan (som jag älskar). I morrn känns det dock som att allvaret börjar igen.. Det gäller nog att bitchslapa och ruska om sig själv nu för att "vakna" upp till verkligheten igen. Jobb och planer ska uträttas. Företaget ska växa och bli större och bättre. Jag ska må bättre. Fyfan.. hur ska man kunna göra allt man vill lyckas göra utan att känna KRAV?!

Nej fy. Visst är det väl en timme kvar tills nästa dygn? Låt oss svulla och slappa in i det sista!
Love you!
oroshJäRTa

KraM&kärlek.

RonjaZorina - Digitala illustrationer

Gud vad fint det blev! Tråkigt att du är sjuk (jag blir också JÄTTESJUK när jag blir sjuk) men vad roligt att du gått upp lite i vikt.

Haha, det där lät ju skitkonstigt, som skadeglädje, men du fattar nog vad jag menar! :)Hoppas ni får ett underbart nyårsfirande med ett helt awesome år efter det! :D

Ha det bra, KRAM!

Nikoninan

Vad skoj! :) får fota alla plagg jag har från dig då :D längtar tills det svarta korslinnet kommer in :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress