GOTT NYTT ÅR
Okej. Jag har precis upplevt dom värsta dagarna i mitt liv. Bokstavligt talat. Äntligen äntligen äntligen.. såhär 27 min innan det nya året "firas" börjar allt vända till det bättre igen.. Jag har varit sjuk sen i söndags. Varav de sista två dagarna här har jag spytt och inte kunnat äta ett piss vilket gjort mig helt medvetslös.. nästan. Tro mig eller inte, men vid ett tillfälle såg jag ljuset! Jag ljuger inte. Jag var alltså på väg att DÖ! Jag har aldrig någonsin mått så dåligt som jag mått de sista dagarna. Inte vad jag kan minnas iallafall.. Med alla möjliga nojjor och fobier, bla emetofobi så kan ni ju tänka er hur jag haft det. Jag har legat konstant i sängen i en hel vecka. Jag har gråtit som ett barn och ropat efter mamma.. Och nu.. jag kan knappt tro det.. att jag liksom äntligen mår bättre.. det finns inte liksom.. men det gör jag och jag tackar Gud där uppe eller vem fasiken som helst för det!

Jag har dock inte behövt ligga helt ensam och dö den här veckan. Fick sällskap av Marco som också legat sjuk hela veckan.. Nu är det här första gången på typ hela veckan som jag kan sätta mig ner vid datorn. Tänk vad lustigt.. det är 20 min kvar till NYÅR och jag mår äntligen så pass bra att jag kan uppdatera bloggen för att önska alla mina underbara läsare och kunder ett GOTT NYTT ÅR!!!
Karina

Vilken otur, men samtidigt vilken tur att du blev frisk! :) Gott nytt år!!

Maria

Nej usch, det där lät verkligen hemskt. Man får kalla kårar bara av att läsa om din nära-döden-upplevelse. Hoppas att 2011 blir bättre.

Gott nytt år till dig med! :)

sophie

Krya på dig och god fortsättning!

maja.

stackarn. gott nytt år!

Amanda

gott nytt år! :) Skönt att du mår bättre!

Art By Tina/Tina Axelsson

Den där magsjukan som härjar är visst inte att leka med, halva min bekantskapskrets har legat däckade, men peppar peppar - jag är fortfarande frisk!Gott Nytt skapar-år!

Josefin

Kommer beat oversize linnet komma in på kandeeshop igen? :D

macken

krya på dej! så måste du ha ett GOTT NYTT ÅR!

hoppas att de nya året blir bra!!!!!!

KRAM/PUSS

Charlene

Oj! Krya på dig. Jag hoppas att du mår bättre snart. Kram

Felicia

Usch vad jobbigt! Har också emetofobi :/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress