EN RIKTIGT DÅLIG DAG
Jag är hemskt ledsen men idag är det ingen bra dag. Jag bara måste få skriva ut det. Jag bara måste få skriva det för att jag vet att det är någon där ute som läser detta. Då känns det lite lättare än att bära på allt själv. Någon har iallafall läst då. Någon vet iallafall. Kanske någon förstår? Kanske inte. Nä. Egentligen spelar det ingen roll. Jag mår bara skit idag. Riktigit jävla dåligt mår jag idag. På alla sätt och vis. Huvudet värker. Hjärtat värker. Klumpen i halsen är stor som en fotboll. Paniken är där. Det är bara en fråga om när. Jag har kreativ ångest. Jag har prestationsångest. Jag borde göra massor men får istället inget gjort bara för att jag vet att jag måste. Jag är omständig. Jag är komplicerad när allt egentligen är så enkelt. Jag är redo att ge upp, men en större del av mitt hjärta vill fortsätta kämpa tills den dagen då jag lägger näsan i vädret. Jag känner mig ensam. Otroligt ensam. Och jag känner hur ensamheten äter upp mig inifrån. Hur kan ingen förstå? Hur kan man bara säga att jag är tvungen? Varför är jag så här? Varför det så svårt? Varför gör jag allt så svårt? Jag har ju allt? Så varför?

Hörrni jag vet att jag skriver i gåtor. Trots att jag egentligen vill få ur mig allt och utan gåtor, så är det en spärr även här. Jag vill så gärna att ni ska förstå, men jag är så rädd. Jag är verkligen bara en sketen liten människa som inte vet nånting. Det är ingen bra dag idag. Ångesten och paniken växer sig större och större. Det är bara en fråga om när. Det är bara en fråga om det ens är värt det? Om det ska vara såhär. Lika bra att jag slutar svamlar och försöker ta mig samman på nåt jäkla vänster. Hur tar man sig i kragen om man ingen har? Usch!

Är det någon mer än jag som har en riktig usel dag idag? Och då menar jag en extremt usel dag idag? Någon?
Malin;

Fy fan vad jobbigt. Jag har sådana dagar ganska ofta, senast i Lördags. Det är så jävla jobbigt när allt känns meningslöst.

Jag vet inte heller vad du ska göra. Men jag vet att allt känns bättre för mig när jag släpper "tvånget" och inser att det är en dag imorgon också, oavsätt vad jag gör eller inte gör idag. Oavsätt vad jag missar eller förstör eller skadar idag. Jag inser att det är ok att känna mig helt jävla onödig och patetisk idag. För jag kommer inse att det är inte så jävla dramatiskt imorgon som det känns, just nu, denna minut. Det finns ALLTID en lösning. Men oftast är den så förbannat svår att se just när du/jag behöver den.

Släpp det, andas och acceptera att du kan inte vara perfekt.

KRAM

Sara

Jag har en extremt dålig dag!

Andrea

Idag är en helt okej dag för mig, men för någon dag sen kände jag precis likadant. Som att man är sämst i värden och ingen förstår. Som att man är ensammast och att ingen kommer finnas där.. Såna dagar är hemska, men jag tror att de behövs för att man senare ska kunna uppskatta det man har lie mer än vad man gjorde tidigare.Hoppas i alla fall att din dag blir bättre än vad den är nu, du verkar vara en bra människa som förtjänar att må bra :)

Jenny

Usch ja, been there! Du borde unna dig något som bara är för din skull. Lägg allt åt sidan om så bara för en litet tag och gör något som du mår bra av. :)

Sen kanske du kan hitta kreativiteten i det negativa också? Jag brukar få ut mer känslor på papper när jag mår som sämst, sen om det är bra eller dåligt vet jag inte :PHang in there <3

Jenny

Åh, btw. Om du inte hittar inspirationen så har jag en sida som kanske kan hjälpa? Du kanske redan har sett den, vad vet jag, men ändå :)http://weheartit.com/

fannyisaksson'

Åh stackare, jag vet hur det känns att ha en sån där super super skitkass dag när man bara vill sluta existera....hoppas den går över snart <3 Något jag har hört från ....... är att man måste tillåta sig att ha sådana dagar. Man måste tillåta sig att deppa o må dåligt ibland för annars kan man ju inte komma upp ur deppat och må bra :) <3 om du tillåter dig att må dåligt ibland så blir det inte lika jobbigt...det är skitsvårt att göra det! Jag försöker och ibland lyckas jag, ibland inte men det hjälper det lovar jag <3

Frida

Jag vet verkligen hur det känns när "man måste" göra saker. Känner det rätt ofta innan tentorna i skolan. Ångest övera tt jag måste plugga men inte gör det. Du beskriver det verkligen i detalj det första, kände verkligen igen mig direkt.Brukar gå ut och gå en runda, hitta en avskild plats där tankarna och ibland till och med tårarna bara får komma fram. Sen har man iaf lite mer energi och kraft när man kommer hem.Hoppas din dag blir bättre!!

Ida Törnqvist - konstblogg

Tack för denna texten. Kändes bra att läsa den för jag känner precis likadant ibland.

Och ja jag har en riktigt ångestfylld pissdag idag med. Ska om en vecka resa bort i ett halvår och just nu sitter jag och undrar hur fan det kommer sig att jag bestämde mig för detta, för jag tror inte att jag kommer klara det och relationer kommer sabbas... Varför är det så svårt att vara stark för sin egen skull? Ibland känns det verkligen som man bara föstör för sig själv..

Louise

Men då :(

Just nu är allt jag gör är att fundera på vad jag ska göra med mitt liv. Jag bor för tillfället hos min mamma för jag sålde allt jag hade och drog till London. Där jag inte trivdes så jag drog hem. Vill verkligen inte bo kvar i den här staden men vet inte om jag ska plugga eller jobba eller hur jag ska göra. Usch :(Men man får tänka att allt blir bra till slut & att det alltid finns någon som har det värre än en själv.

Kristine

Kanske inte just idag men många av mina dagar är sådana, men just idag är det inte så illa som det brukar vara.

Natalia

Så känner jag varje dag ungefär, du är inte ensam.<3

Marcela

Du kan ta dig förbi panikångesten, det vet jag! Och du ska veta att du är så extremt duktig så du borde inte ha någon ångest över det kreativa. Och är det mycket projekt på g så får du andas djupt ett par gånger och sedan ge dig fan på att du klarar det, för du är bäst på det du gör!

veronica

Jag förstår precis vad du menar! Jag har också haft en usel dag idag. Har gråtit i flera timmar över denna enorma ensamheten som man känner. Att försöka förklara för någon annan hur det känns är så frustrerande, för det känns inte som att man kan få någon annan att förstå. Jaja nu blev det mycket svammel från mig med.

Hoppas du mår bättre snart! Du är otroligt duktig iaf, det ska du veta!! :)

Kramar Virre

Sarah

Idag har jag ingen usel dag, men många andra dagar är dåliga. Vissa är riktigt hemska.

Ibland vet jag inte var jag ska bli av. Jag kan inte vara hemma, jag kan inte vara någon annanstans.

Jag kan inte vara stilla, men samtidigt orkar jag inte stiga ur sängen.Det suger verkligen att ha såna dagar, och tyvärr har jag inga råd att ge. Ville bara att du skulle veta att du inte är ensam.

anna

ta en paus från tecknandet och arbetet! och kom tillbaka när du längtar till att plocka upp penseln eller pennan igen. som du själv skrivit ska det ju vara roligt att teckna. inget annat. eller missförstår jag dig? :) missuppfatta mig inte, men du kanske behöver prata med någon terapeut för att inte hamna i depression? så allvarligt kanske det inte är, men jag läser din fina blogg och bryr mig. :)

anne

Jag älskar att du skriver i gåtor, du är precis som jag eller så är det jag som är precis som dig. Du är inte ensam om det du skriver, jag känner igen mig i var enda ord du skriver. Love

JESSICA JÖNSSON'

svar: nej det gör jag faktiskt inte eftersom du är väldigt tjatig. jag sa att antingen tar jag bort den på söndag kväll eller måndag vilket jag nu gjort men det är väldigt irriterande när folk är på :)

Phelicia - konst och foto

Allt jag kan skriva är att jag läste och att jag förstår hur du känner. Det finns så många dagar där jag känt lika. Inte idag, inte just nu, men många dagar... Vill så gärna göra mer än att skriva. Det är aldrig kul att må dåligt.sv: Tack så mycket! Det värmer verkligen!Jessica

Nej, inte idag, men jag känner igen känslan du har. Känslan av då man vill göra allt men gör ingenting, eller känslan av att man MÅSTE göra allt men inte har lust. Det får vara så ibland. It's alright it's okay. Hoppas det blir bättre vackra du! :)

beatrice

Usch! Jag vet precis vad du menar! När man bara vaknar och känner hur INGENTING är rätt. Hur ångesten växer sig starkare för varje minut som går på dagen.. sekunderna känns som timmar.. minuterna som dagar... jag vet hur det känns! Jag vet ju såklart inte alls vad det handlar om. Men jag hoppas att du mår bättre snart. Ta en dag i taget. Ett mål i sänder. Så brukar jag tänka! Kram

Ina

Min dag pendlar mellan hopp och förtvivlan, glädje och ångest. Ibland har jag prestationsångest, ibland ångest över att livet inte blir som jag vill och jag vill bara ge upp när jag ser hur livet fungerar. Men det finns för många ljusglimtar ändå för att ge upp helt.Hoppas på en bättre dag imorgon :)

bajs

Jag har också haft en riktig usel dag jag med... och det är pga olycklig kärlek..... föijsgaådfiskohjgä!!1

kämpa

Sandra, förtsätt kämpa. Alla har ibland usla helt förjävliga dagar. Men för varje sådan här dag du tar dig igenom blir du bara starkare och starkare inombords. Och glöm inte bort, du är otroligt duktig och begåvad. Din konst är heeeelt underbar! Inspirationen, kreativiteten och glöden kommer när den kommer, stressa inte upp dig för den, du vet att den finns där inne! Du är grym så kämpa på!!!

pew

har en väldigt usel dag jag också, kan inte ens få upp ett leende. jag vill inte göra något annat än och försvinna, men det kan jag inte för nedanför trapporna väntar gäster för mamma fyller år idag. och jag vill vara var som helst utom här och ha vilka andra tankar som helst utom dessa. det suger att vara olyckligt kär och drömma om personen för att sedan vakna upp och inte känna något hopp för att leva utan honom alls. idag vill jag inte leva för att det finns inget att leva för.

Mathilda

Jag kan inte säga att jag vet exakt hur du känner, jag tror ingen kan sätta sig in i precis dina känslor. Men jag vet hur det känns att vilja prestera men inte kunna. Hur det känns som om man bara vill ge upp fast att man inget annat vill än att fortsätta kämpa.

Det tar nog aldrig slut, men man kan försöka se de dagarna som är extra tunga som en sorts stationer, ett uppehåll som kommer försvinna, det är bara ett stopp.

Kvinna du är fantastisk, du har en sån talang så det inte finns. Ibland känns det kanske väldigt skit, men vi är många här ute som älskar dina verk och det du hittills har låtit oss se av din kreativitet.

Försök klara dag för dag och njut av de dagarna som har sol på dina funderingar.

Anonym

ingen usel dag alls, men förstår dig ändå! kanske inte förstår din ångest, din rädsla, din värk eller din smärta men jag förstår min egen och genom min så förstår jag din! du är inte ensam, en liten tröst på vägen är att någon dag så blir det bättre.

Linnea

Hej Sandra!! vet du en sak, jag själv kan känna mig extremt ensam, ha ångest över det mästa och jag har som du en klump i halsen. Jag själv skulle aldrig kunna få det jag känner på ord utan jag håller de för mig själv för det mesa, men du däremot lyckas med det. Jag beundrar dig för att du talar om dehär! Jag vill också kunna vara sådan... Nu låter det ju nästan som jag är världens mest olyckliga person i världen något jag inte riktigt är, men jag förstår exakt hur du känner! Man har perioder i livet som suger som du kanske märker. Jag tror att man måste ha såna här SKIITdagar för utan dom kan man inte må bättre sen. visst lät det inte så jävla kul att höra just nu kanske men det är sant ;) En annan grej jag tänkte på nu när jag skriver dethär är att låta det va just så för stunden och faktiskt lyxa upp det istället och njuta av att inte behöver tänka på allt och alla andra hela tiden, för ensam det är du inte, det finns människor omkring dig som värmer dig.Sköt om dig och du kommer må bättre jag lovar, men andas ut sålänge istället för in! massa kärlek !

En Person På Jorden

Jag hade ingen dålig dag idag, men har haft det. Jag vet inte hur du har det, jag kan inte ens inbilla mig hur du har det eftersom jag inte känner dig. Och jag ska inte säga att alla har dåliga dagar, trots att säkert alla har det. Det vet du säkert redan också. Jag vet inte hur du har det. Men jag kan sympatisera. Jag vill inte verka nedlåtande, absolut inte. Om jag fick som jag ville skulle jag hjälpa alla, precis alla. Ha alla svar på alla svåra frågor som alla ställer eller håller inom sig. Men det är klart jag inte kan, jag är ju bara människa. Du också. Inget mer än det. Och människor kan ha dåliga dagar. Riktiga skit dagar. Livet är så. Och det är inte kul. Men, vet du vad? Efter de dåliga dagarna kommer de bra. De kanske inte kommer imorgon, eller dagen efter det, men de måste komma någon dag. Tills dess får man bara vänta. Försöka klara sig genom skit dagarna, tills de är slut. Oj, det här börjar låta som ett peptalk och jag vet inte riktigt om det är det du vill ha, men i alla fall. Hoppas dina bra dagar kommer snart.

Emma

Har haft många usla dagar men idag var faktiskt en bra dag för jag upptäckte att en av mina bästa kompisar flyttat tillbaka till Umeå från Arvidsjaur :)Är så himla dålig på att kommentera i din blogg trots att det verkligen är en av de bloggar som inspirerar mig mest! Hoppas verkligenverkligen att det blir en bättre dag imorgon! Kramar

Billie

Äh, alla som har känt likadant förstår utan att du behöver skriva exakt vad det är. Det är känslan som räknas och inte situationen. Och de personerna är rätt många vilket betyder att de förmodligen är fler än du tror <3

Aina

<3

RonjaZorina - den nya konstbloggen!

Inte idag, men förra veckan hade jag inte en, utan ett par, skitdåliga dagar.Och precis som du känner jag mig så ensam då.

Tankarna blir så självdestruktiva och jag som vanligtvis är en positiv person ser plötsligt bara mörker.Läskigt hur det kan förändras över natten.. :/

M

du är inte ensam. det känns som att du är ensam, som att du står på andra sidan av ett stup och inte vet hur du ska räcka ut handen. man har dåliga dagar, man har dåliga dagar då det känns som att man inte vill vara med i spelet längre för att man inte orkar. och det spelar ingen roll vad någon säger för att du har ändå känslan. jag tror det bara handlar om att hänga i. för att när man har haft sina dåliga dagar kommer det lite bättre dagar, sedan kommer det dagar som är bra. och då förstår man att det bara är att hänga i. jag hör dig och jag förstår dig. det kommer att kännas bättre.om du vill skriva av dig släng iväg ett mail.

ta hand om dig

/M

Linea

Hade en sådan dag igår. Vet att det kanske inte hjälper ett skit, men jag vill bara säga att du är fanimej en av mina förebilder, ser upp till dig och det du gör (av det man får se i bloggen of course). Kämpa vidare /Linea

Jezzi

snart kommer det komma en riktigt bra dag! Och snart kommer du komma in i en period som du målar som aldrig förr, och som du mår som aldrig innan. Då allt bara rullar på. För ibland skiter allt ihop sig, och allt ä fel, och man vill bara försvinna och strunta i allt. Men om det inte fanns dagar som idag, då skulle det inte heller finnas bra dagar. Och du är inte bara någon liten sketen människa, se på dig själv! Du har talang som ingen annan, du har utseendet, sveriges kändisar köper dina kläder och du har en blogg med hur mycket läsare som helst c: allt löser sig ska du se.

Marie

Jag förstår hur du känner dig. Jag blir likadan när det ska göras saker. Man vet att det måste göras men man gör inte det. Ångest dyker upp titt som tätt av diverse anledningar hos mig (emetofobi och prestation tex). Man måste få tala i gåtor, alla måste inte veta allt. Fast jag förstår att du måste få ut dina känslor och tankar på något vis. Har du någon i "verkliga livet" du kan prata med (nu menar jag verkligen prata om allt)?

Hoppas du mår bättre imorgon! Kram på dig

OrOsHjÄrtA

Åh fina lillaskrutt hoppas dagen idag är snällare mot dig! Kärlek!

Mickan

jadå!

Jag hade och vaknade idag och det känns inte toppen det heller.... Man blir så sjukt trött på att inte bara få känna att allt känns bra och hur det känns att ingenting riktigt är bra nog. Fast man vet att egentligen så har man massor av bra saker och man är duktig! Jag vet i alla fall hur du känner och jag hoppas att vi båda två kan må lite bättre snart och verkligen förstå hur bra vi är och hur lite alla småsaker egentligen betyder!Du är ju grym ju och det vet du =)

Amelié

Igår hade jag en riktigt hemsk dag, försov mig till en arbetsintervju, var allmänt virrig på den och gick vilse efter att försökt hitta mig dit. Katten drog när jag öppnade dörren när jag kom hem så det var bara att bege sig och jaga den i trapphuset, slarvade bort min plånbok och fick gå utan snus heladagen tills jag satt hemma och bölade för ingenting. (dagen innan var jag på en kurskamrats fest och hon bor i skogen så jag är f.ö bombad med myggbett) så bölande, kliande och ingen tvätttid, snus eller plånbok. Gjorde mig även osams med sambo.Jag fick en fin länk av min vän den dagen, så jag tänkte dela med mig av den till dig med

http://www.utbildning-co.se/sv/peppa/peppa.asp?name

sofie

du borde komma iväg lite, kanske till ett spa och bara koppla av och koppla bort alla tankar om allt. kanske en upptäcksfärd lr ngt äventyr så du glömmer bort allt du tänker på nu. =) ut i naturen å skrik, spring, hoppa, gråt, skratta, släpp ut allt :D Hoppas du mår bättre idag!

Annicat

Jag hade en riktigt usel dag i förrgår. Det har gått och bubblat lite den senaste månaden eller så men tillslut rinner det över. Visste inte vad jag skulle göra för att ångesten skulle försvinna och den äter fortfarande upp mig inifrån. Önskar att jag kunde hitta ett ställe där ingen kan höra mig så att jag kunde få en chans att skrika ut allt som gör så ont. Känner mig också helt ensam, mest för att det känns som om inte ens mina närmaste kan förstå hur jag känner mig och därför inte kan hjälpa mig. Tycker att mitt liv är så förbaskat sorgligt och tungt att leva. Har gått i terapi en gång men det hjälpte inte mig så mycket så jag gav det inte direkt någon chans.

Det spelar ingen roll att jag inte känner dig, jag tänker på dig ändå. Hoppas att du inte går under av alla känslor. KRAMAR!!

Velona

Förstår precis hur du menar...

ElinAmanda

sämsta dagen på väldigt länge.. tårarna slutar inte rinna :'(

Nicole

Om det är hjärtat som värker, så låter de inge vidare :( Och om det ska vara så...nej, det ska kännas bra. Jämt, annars får man prata ut annars slutar det i skit, som för mig.

Nää fy, kanske relaterar allt till kärlek nu, förja blev själv lämnad i början av månaden :( Ingen ska uppleva något sånt....nu svamlar jag också. Hoppas bara på det bästa för dig. Har följt dig länge.

fii

Jobbigt.. :/ vet hur det känns, hur man bara vill ta sig ur sin egen kropp för att slippa smärtan som ens eget hjärta, ens egen hjärna tillfogar en.. Finns här <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress