NU SKA JAG RITA

Gör ett nytt försök.

Hej hopp! Jag hade som sagt en riktigt dålig dag i går. Jag fick tillslut ont i magen av allt skit. Jag började fundera på hur jag skulle komma i väg till jobbet. Men jag klarade av det, jag jobbade 16-23 i går. Men det var nog hjälpen det för när jag kom hem sen på natten mådde jag bra igen. Det är så konstigt hur snabbt det kan vända egentligen. I dag mår jag mycket bättre, känner mig gladare och hoppfullare. Pratade med min syster Jennie i över 30 minuter i natt. Min älskade syster. Önskar jag bodde nära henne.. Jag mådde så mycket bättre efter att jag pratat med henne för vi skrattade. Skratt hjälper verkligen.

Ni vet ju att jag började på en ny teckning
? Vet inte varför den känns så tung att göra.. Jag kanske borde släppa den just nu och gå på nånting enklare? Det är precis vad jag ska göra tror jag.. Work in progress bilder kommer som vanligt sen.

Vinnaren utav tävlingen dras senare idag.
EN RIKTIGT DÅLIG DAG
Jag är hemskt ledsen men idag är det ingen bra dag. Jag bara måste få skriva ut det. Jag bara måste få skriva det för att jag vet att det är någon där ute som läser detta. Då känns det lite lättare än att bära på allt själv. Någon har iallafall läst då. Någon vet iallafall. Kanske någon förstår? Kanske inte. Nä. Egentligen spelar det ingen roll. Jag mår bara skit idag. Riktigit jävla dåligt mår jag idag. På alla sätt och vis. Huvudet värker. Hjärtat värker. Klumpen i halsen är stor som en fotboll. Paniken är där. Det är bara en fråga om när. Jag har kreativ ångest. Jag har prestationsångest. Jag borde göra massor men får istället inget gjort bara för att jag vet att jag måste. Jag är omständig. Jag är komplicerad när allt egentligen är så enkelt. Jag är redo att ge upp, men en större del av mitt hjärta vill fortsätta kämpa tills den dagen då jag lägger näsan i vädret. Jag känner mig ensam. Otroligt ensam. Och jag känner hur ensamheten äter upp mig inifrån. Hur kan ingen förstå? Hur kan man bara säga att jag är tvungen? Varför är jag så här? Varför det så svårt? Varför gör jag allt så svårt? Jag har ju allt? Så varför?

Hörrni jag vet att jag skriver i gåtor. Trots att jag egentligen vill få ur mig allt och utan gåtor, så är det en spärr även här. Jag vill så gärna att ni ska förstå, men jag är så rädd. Jag är verkligen bara en sketen liten människa som inte vet nånting. Det är ingen bra dag idag. Ångesten och paniken växer sig större och större. Det är bara en fråga om när. Det är bara en fråga om det ens är värt det? Om det ska vara såhär. Lika bra att jag slutar svamlar och försöker ta mig samman på nåt jäkla vänster. Hur tar man sig i kragen om man ingen har? Usch!

Är det någon mer än jag som har en riktig usel dag idag? Och då menar jag en extremt usel dag idag? Någon?