SOLD OUT
God Morgon. I dag ska jag försöka rita klart min teckning. I kväll måste jag försöka ta mig till gymmet igen fan. Det är väl bara att gå dit helt enkelt. Och göra det man ska så man kan åka hem sen, ellerhur? Hur mycket det än tar emot. När man väl är där så är det inga problem, det är bara att ta initiativet att ta sig DIT som är problemet.

Min älskade vän är SÅLD. Han såldes för ca 2 veckor sen och jag saknar honom. Jag pratar om min tavla jag målade. "Under the surface".. Men personen som köpte den blev otroligt nöjd och sa att den till och med var finare i verkligheten. Då kan man ju inget annat än att smälta och känna sig lyckligast i världen? Ellerhur? :) Och hon lovade att ta hand om honom så jag litar på henne, hehe.Nej nu ska jag väl börja denna dagen tänkte jag..
En fattig frukost väntar, MUMS för torrt bröd med skinkost på typ.
anouk - Gravid

Den är verkligen helt underbar.Kommer den som reproduktion? Snart?? jag verkligen älskar den men hade tyvärr inte råd med originalet.

Jennifer - konstblogg

Jättekul att du fått den såld. :D Och han kommer nog få det jättebra hos sin nya ägare. ;)

fanny

Skitsnygg tavla tycker jag, ledsen att jag inte hann först.

Fabian

Love it! Färgerna är magiska ^^ och jag älskar dina söta munnar.

Hilda

Vad kul att den hittade en köpare :D Grattis!

Sandra

Ja du älskade gumma!!..han e helt jävla perfekt!!..sitter över sängen!!..ska fixa o dona liiiite till så lova ja o att du ska få se :)

Puss & Kram

Elin

Alltså jag kan inte sluta gå in och kolla på denna tavlan. så underbar! LOVE

Carolina

Skulle vara ASBRA om den kommer som reproduktion! Jag älskar den! :(

linnea

Fan vad snygg Sexy blev på min vägg ;o)

Art by Lisa Lans

underbar tavla!

Neha

Snygg och tråkigt att du behövde sälja honom men bra att du hittade en köpare

Josefin

förstår att du saknar den det är en jättefin tavla :D

Bloggmia

Wow! Vilka underbara teckningar och blogg och allt - blown away! Hittade hit via tävlingen för gatubarns-projektet!Kommer definitivt sätta ett av dina plagg som delmålsvinst för mig själv i min träning :o) Dvs när jag blir lite smalare så får jag lov att beställa av dig. Kanske ska mina småttingar få varsin tröja från projektet - latinamerikas gatubarn...Keep on going! Trevlig valborg.

Fortfarande helt uppslukad av dina verk!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress