CHRISTINA AGUILERA'S NYA MUSIKVIDEO!


I dag släpptes Christina's nya musikvideo till "Im not myself tonight". Den är minst sagt brännhet! Jag gissar dock att många kommer att ha klagomål på att den är för erotisk. Om så blir fallet kommer jag vara den första som garvar läppen av mig..
Jag älskar videon. Christina kommer alltid att vara brännhet, supersnyg och helt otroligt talangfull. Jag älskar låten, jag älskar videon och jag är sååå förväntansfull över att få höra hela albumet sen när den kommer ut i juni!

Vad tycker ni om Christina's nya video? Hiss eller diss?
INDIAN-ARMY

Ni vet att jag älskar army-modet. Ni kanske inte visste att jag gillar indian/bohem looken minst lika mycket? Varför inte mixa de båda stilarna lite? Jag tänker mig, mig själv.. solbränd med mitt askiga cendré färgade långa hår, i en rufsig fiskbensfläta. Pilotbrillor, någon utav de gröna topparna ovan, mixat med bruna inslag.. Jag tänker mig ute på en torr jävla öken med kaktusar ni vet? Sol, sand.. vind.. torka.. solbränd.. naturfärgade färger. Brun, beige, grönt. Jag ser mig själv hur jävla snygg jag ser ut ju! Kanske ett par slitna jeansshorts till det.. eller bara en bikinitrosa. Guldiga smycken. Baaaajs. Jag går och lägger mig nu.
SOLD OUT
God Morgon. I dag ska jag försöka rita klart min teckning. I kväll måste jag försöka ta mig till gymmet igen fan. Det är väl bara att gå dit helt enkelt. Och göra det man ska så man kan åka hem sen, ellerhur? Hur mycket det än tar emot. När man väl är där så är det inga problem, det är bara att ta initiativet att ta sig DIT som är problemet.

Min älskade vän är SÅLD. Han såldes för ca 2 veckor sen och jag saknar honom. Jag pratar om min tavla jag målade. "Under the surface".. Men personen som köpte den blev otroligt nöjd och sa att den till och med var finare i verkligheten. Då kan man ju inget annat än att smälta och känna sig lyckligast i världen? Ellerhur? :) Och hon lovade att ta hand om honom så jag litar på henne, hehe.Nej nu ska jag väl börja denna dagen tänkte jag..
En fattig frukost väntar, MUMS för torrt bröd med skinkost på typ.