HOMELESS

Homeless

Den här teckningen gjorde jag 2007 mest för att testa mig fram med olika material. Den var alltså inte tänkt att bli "seriös" och trots detta så måste jag säga att jag ändå gillar den. Jag kallade den "testdrawing" först men efter ha plockat fram den några år senare och granskat den så ser jag plötsligt nånting som jag inte såg då. En känsla i hennes uttryck. Att hon är hemlös, smutsig och och både sorgsen och arg i blicken.

Bakgrunden är en del av en tidning som jag klippt ut och klistrat dit, jag tänkte att det skulle vara en cool effekt. Men jag vet inte. Det är tänkt att hon sitter mot en smutsig nerklottrad vägg och till vänster ser man en bit av ett hotell? (Väggen hon lutar sig emot var tänkt skulle bli ännu mer nerklottrad men jag kom aldrig så långt med teckningen).
Kan Dee MAD!

Får jag bara spy lite galla över en sak här i världen? Jag kokar av vrede! I går upptäckte jag och El.Maco att det är något fel under våran diskhojävel. Det är liksom ett hål. Ett HÅÅÅL! När man spolar vatten så bara bubblar det ut vatten där under och ut på hela jävla golvet. Och idag försökte jag själv att laga hålet.. Ja, genom att linda runt med maskeringstejp. Garva på hur mycket ni vill bara. Gör det bara. Det gick ju såklart inte alls. Det står en hel höööög med disk där och jag vill bara få undan skiten. Diska upp allt. Vad gör jag då? Jo, jag tar en flyttkartong och ställer ner all jävla disk i den med tanken på att jag kanske kunde diska upp allt i badrummet. Jomen tjena. När jag lyfter upp kartongjäveln så rasar ju naturligtvis all jävla disk ur från botten på kartongen och ner på golvet. Kraaaasshh, bara sådär liksom. Vilket jävla liv det blev där för några sekunder. Jättekul. Råttorna höll på att skita på sig. JAG höll på att skita på mig. Jag som för en gång skull mitt i all annan stress kände för att ta tag i denna skitiga lägenhet. Tror ni inte att all den där lusten bara flög käpprätt åt helvete nu? Bortblåst.

Nej fyfan vad less jag är nu. Ringde till snubben som har hand om sånt här på vårat område.
"Får jag använda huvudnyckeln om du inte är hemma?" Undrar han.
"Va?! Vadå använda huvudnyckeln om du inte är hemma?! DU SKA KOMMA NU! PÅ EN GÅNG! SÅ JAG KAN DISKA!"
Men så sa jag naturligtvis inte. Men jag tänkte. Istället så säger jag trevligt och lugnt
"Absolut, inga som helst problem! Det är ingen brådska."
Jag i ett nötskal.

Jaja, förlåt. Var bara tvungen att skriva av mig lite mitt i all vrede haha. Nu ska jag gå och göra nåt. Gud vet vad.