01:30 kom ett sms
Mitt i natten närmare bestämt 01:30kom ett sms...
-Sover ni? Kan ni se det här? Vi älskar redan Prag! Det är ju skitbilligt här! Megastor öl för typ en tia. Haha Puss och godnatt Love you! Sandra.

De har det kanonbra i Prag Sandra och Marco. De bor på våning 23 och poolen låg visst på våning 24 men de har inte hunnit testa den ännu. Hotellrummet var då inte fullt så lyxigt som bilden utvisade men det var rent och frescht och bra ändå. Idag hade de gått upp vid 900 och käkat frukost för att sedan ta sig till stan med tunnelbanan so tydligen var helt gratis. Tråkigt nog var dagen grå kall och dimmig så det förstörde utsikten lite.

De har gått och gått hela dagen och kikat på vackra byggnader, broar mm. Lunchen hade de intagit på ett ställe med en mycket märklig servitris som inte för dagen hade haft ett rätt i det hon gjorde. Hon hade bla gått rakt in i en vägg och tappat all disk framör Marco ioch Sandra och glömt besticken när de skulle äta och verkat allmänt virrig. Lunchen blev katastrof med kall mat och torr kyckling.

Dagen avslutades på ett megastort shoppingcenter som var i flera våningar, där Sandra hade shoppat nya skor.
Nu skulle de hem en sväng och softa för att sedan in till stan igen för att avsluta dagen med en god middag och en massa billig öl. Båda var helt slut efter dagen så det blir nog ingen sen kväll men Sandra sa
 -Mamma jag vill inte åka hem för här är det toppen och allt är så billigt!

Men jag saknar redan min unge jag....

Billig öl i Prag                   
Sara

Åh va härligt det låter :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress