Vinnare i Outfits Tävlingen


GRATTIS! Vinnare i www.kandeeshop.se Outfit tävlingen är Christine  http://dissys.blogspot.com/
Kontakta oss via mail med dina uppgifter

En snygg Outfit med det storsäljande linnet svart Galaxy från kandeeshhop, snyggt och kreativt presenterat tycker vi som kikat igenom hundratals inskickade tävlinghsbidrag. Vad tycker ni?
Eftersom vi fått in så många bidrag som var så kanonbra kommer vi att visa några till framöver, så håll utkik!Kanske just ditt bidrag visas.

Tyvärr har jag aldrig bloggat här tidigare så bilderna blir små och jag kan inte länka så ni får ha tålamod med mig bara en dag till sedan får proffset ta över igen. God Natt! Gästbloggande Kandee Mamman.

01:30 kom ett sms
Mitt i natten närmare bestämt 01:30kom ett sms...
-Sover ni? Kan ni se det här? Vi älskar redan Prag! Det är ju skitbilligt här! Megastor öl för typ en tia. Haha Puss och godnatt Love you! Sandra.

De har det kanonbra i Prag Sandra och Marco. De bor på våning 23 och poolen låg visst på våning 24 men de har inte hunnit testa den ännu. Hotellrummet var då inte fullt så lyxigt som bilden utvisade men det var rent och frescht och bra ändå. Idag hade de gått upp vid 900 och käkat frukost för att sedan ta sig till stan med tunnelbanan so tydligen var helt gratis. Tråkigt nog var dagen grå kall och dimmig så det förstörde utsikten lite.

De har gått och gått hela dagen och kikat på vackra byggnader, broar mm. Lunchen hade de intagit på ett ställe med en mycket märklig servitris som inte för dagen hade haft ett rätt i det hon gjorde. Hon hade bla gått rakt in i en vägg och tappat all disk framör Marco ioch Sandra och glömt besticken när de skulle äta och verkat allmänt virrig. Lunchen blev katastrof med kall mat och torr kyckling.

Dagen avslutades på ett megastort shoppingcenter som var i flera våningar, där Sandra hade shoppat nya skor.
Nu skulle de hem en sväng och softa för att sedan in till stan igen för att avsluta dagen med en god middag och en massa billig öl. Båda var helt slut efter dagen så det blir nog ingen sen kväll men Sandra sa
 -Mamma jag vill inte åka hem för här är det toppen och allt är så billigt!

Men jag saknar redan min unge jag....

Billig öl i Prag                   
Framme i Prag
Det var väl inte direkt Mamma som Kan Dee hade tänkt sig som gästbloggare men tyvärr får ni nöja er med rapporter från mig eftersom den hon tänkt sig gästblogga var bortrest. Hon sa lite skämtsamt till mig igår -Du får väl blogga du Mamma, fast du vet ju inte ens hur man gör hahahaha...
Och det är helt sant, har ingen aning om hur man gör så få se om jag lyckas luska ut hur man gör här.

Jag vill bara rapportera att resan till Prag har gått mycket bra och fort. Efter en rallytur med Prags taxi har de anlänt till ett hotell i lyx och fått ett urtjusigt rum på toppvåningen med utsikt över hela vackra Prag.
Den häftiga poolen ska visst också ligga där så man kan simma omkring och samtidigt kika ut över staden Prag, låter ganska häftigt och jag måste nog erkänna att jag är lite avis. Men vad är väl en natt i Prag mot att packa era ordrar från www.kandeeshop.se Nothing!
Jag gör det gärna för Sandra och Marco är så väl värd att få ha det lite mysigt.

När jag pratade med Sandra så satt de på en Kinarestaurang  och förvånades att man fick röka överallt tom inne på hotellrummet, blääää.....


Deras tjusiga Hotell med rum på topvåningen med utsikt över Prag            Ett av rummen på hotellet         Den vackra poolen med utsikt


Hoppas de får en underbar kväll, kanske jag berättar mer i morgon när jag pratat med Sandra, vi får se.