//

VINN JULKLAPPAR FRÅN KAN DEE

Nu drar vi igång en tävling där du har chansen att vinna fina julklappar från www.KANDEESHOP.se!

Det här behöver du göra för att delta: Skriv ett inlägg på din blogg där du gör en önskelista från www.KANDEESHOP.se . Skriv också och berätta varför just du ska vinna. Länka sedan både till www.KANDEESHOP.se och www.kandeedrawings.blogg.se . Skriv sedan en kommentar till detta inlägg om att du är med och tävlar samt vilken strl du har. Vi kommer att dra lite vinnare då och då fram till den 20/12-09. LYCKA TILL!

JULKLIPP I BUTIKEN:

Galaxy långärmad 179kr (ord. pris 239kr) & City Cat Jacka 359kr (Ord. pris 419kr)

Vinnarna:
Oversized t-shirt LOVEBIRD går till http://lillskitrus.blogg.se
V-ringad top MUSIC går till http://hansmunmotminhud.blogg.se
Tygkasse LOLLIPOP går till http://thosenights.blogg.se
V-ringad top MUSIC går till http://becii.blogg.se
Limelight 60x80cm reproduktion går till http://emmavestergaard.blogg.se

- T Ä V L I N G E N  Ä R  A V S L U T A D -

Ett stort grattis till er alla som vunnit! :)
Vill även passa på att tacka alla som har varit med och deltagit i denna tävling, ni är otroligt många som har skrivit otroligt fina inlägg för tävlingen. Det har varit mycket svårt att välja men mina 5 vinnare är nu korade. Grattis till er! :) Fler tävlingar kommer att komma där produkter från www.KANDEESHOP.se ligger i vinspotten, så håll uktik :)
//

TJUVTITT


Äh vafan tog en skitbild med mobilen. Bättre bild kommer i morrn. Har använt en färgkombination som jag aldrig tidigare använt. Det är kul att prova sig fram :)

OM MIG:
Hej! Jag heter Sandra (Tidigare känd som "Kan Dee" och grundare av webshopen Kan Dee Shop) och bor i södra Portugal tillsammans med min framtida man Marco och vår hund Selma. Här skriver jag om mitt liv som konstnär och designer och delar med mig utav min vardag.

KONTAKT:sandranobreart@outlook.com

@ARTBYKANDEE

INSTAGRAM