Yesterday & today
Hey .

Sömnlösa natt! Jag sov naken, ändå vaknade jag vararnnan kvart för att det var så varmt! Jag älskar värmen, det vet ni, men den får gärna hålla sig utomhus!

Yesterday: Gymmade, solade och badade på löga. Nu har jag fått en acceptabel brun bränna för att befinna mig i Sverige. Helt klart godkänd. Allt försvinner väl snart så bäst att underhåller..

Jag och Marco låg och pratade allvarliga saker där vi låg och solade på våran filt. Ska han åka tillbaka till Porte eller ej? Jobbiga och svåra beslut. Men vi är helt säkra på en sak iallafall. Och det är att vi inte vill bo i Sverige för resten av våra liv. Och tiden tickar ju! Visst må vi vara unga och ha hela livet framför oss att välja vart vi ska vara. Men vi vill stadga oss nånstans nångång. Vi vill få lite lugn och ro i livet och känna att vi faktiskt HAR ett liv. Vi känner inte att vi har det här.

Kollade biljetter i går, 28 juli 500 kr enkel. Vadå kap? Han borde kanske åka trots allt? Kolla läget lite, han känner ju varenda knutte i Albufeira. Han kan fixa licensen att få vara i gamla stan och sälja.
Nej seriöst, jag pallar knappt en vinter till här. Jag känner mig deprimerad redan nu när jag tänker på att den närmar sig. Dessutom gillar jag INTE den svenska livsstilen. Inte maccan heller..

Today: Marco ska plåta mig i nya Kan Dee plaggen som kommit. Sen känns allt annat som jag måste göra väldigt diffust. Måste börja skriva ner vad jag har att göra igen.. Och jag som sa att jag skulle rita den här veckan. Jag har fan inte ens hållt i en penna! Kataströöf. Nej, det är helt enkelt för fint väder och för mycket annat att grubbla på. Men det kommer.
Jobba i kväll. Frågade om jag kunde få börja jobba heltid. Icke sa nicke. Vadå värdelöst?

Här får ni en bild från Kan Dee plåtningen! iloveit. Moore to come.. ;)                                                                                                                                                               Klicka här
elin

hade du en råtta? det visste jag inte..

Becca

Yeaay! Ett sånt är snart mitt! Weeehoo! :P

Becca

Btw fröken Kan dee, sen när ni bor i portugal så kanske det inte är helt omöjligt att man kan tänkas få sig en guidad tur?!;) Har nämligen planer på att dra dit för en tid på lite surf framöver, har hört mycket gott!några tips?

linnea

snygg bild!:D

Linn

Jag förstår vad du menar med livstilen i swe, har självbott där undermin barndom, okej jag är yngre än dig men ändå.

men nu bor jag på åland, och det är som dag och natt( jämfört med swe)

linnea

Vilket coolt foto ;) jag älskar värkligen dina tröjor, skulle vilja ha en :D Måstte tjata på mamma xD <33

Anonym

Så grym denna bild blev, jättesnygg modell! Älskar färgerna och en av mina favoritmotiv på Linnen:) Kram

diinca

ååhh vilket fint linne =) det gillade jag. riktigt snyggt!!! ha en super bra dag =D

Junibarn

Underbar bild.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress