Nu kör vi

Nu blir det att satsa heltid med bloggandet, ritandet, konsten, företaget Kan Dee. Jag vill verkligen börja lägga ner all min tid på det nu. Jag är icke någon telefonkomunikatör längre. Så nu blir det hårdsatsning här.Yesterday & today
Hey .

Sömnlösa natt! Jag sov naken, ändå vaknade jag vararnnan kvart för att det var så varmt! Jag älskar värmen, det vet ni, men den får gärna hålla sig utomhus!

Yesterday: Gymmade, solade och badade på löga. Nu har jag fått en acceptabel brun bränna för att befinna mig i Sverige. Helt klart godkänd. Allt försvinner väl snart så bäst att underhåller..

Jag och Marco låg och pratade allvarliga saker där vi låg och solade på våran filt. Ska han åka tillbaka till Porte eller ej? Jobbiga och svåra beslut. Men vi är helt säkra på en sak iallafall. Och det är att vi inte vill bo i Sverige för resten av våra liv. Och tiden tickar ju! Visst må vi vara unga och ha hela livet framför oss att välja vart vi ska vara. Men vi vill stadga oss nånstans nångång. Vi vill få lite lugn och ro i livet och känna att vi faktiskt HAR ett liv. Vi känner inte att vi har det här.

Kollade biljetter i går, 28 juli 500 kr enkel. Vadå kap? Han borde kanske åka trots allt? Kolla läget lite, han känner ju varenda knutte i Albufeira. Han kan fixa licensen att få vara i gamla stan och sälja.
Nej seriöst, jag pallar knappt en vinter till här. Jag känner mig deprimerad redan nu när jag tänker på att den närmar sig. Dessutom gillar jag INTE den svenska livsstilen. Inte maccan heller..

Today: Marco ska plåta mig i nya Kan Dee plaggen som kommit. Sen känns allt annat som jag måste göra väldigt diffust. Måste börja skriva ner vad jag har att göra igen.. Och jag som sa att jag skulle rita den här veckan. Jag har fan inte ens hållt i en penna! Kataströöf. Nej, det är helt enkelt för fint väder och för mycket annat att grubbla på. Men det kommer.
Jobba i kväll. Frågade om jag kunde få börja jobba heltid. Icke sa nicke. Vadå värdelöst?

Här får ni en bild från Kan Dee plåtningen! iloveit. Moore to come.. ;)                                                                                                                                                               Klicka här
Jag lever..
Gaaah, jag lär väl uppdatera lite snabbt här och säga att jag lever? Jag lever! Det sista jag vill just nu är att sitta inne och framför datorn. Så tänker nog många.

I går var jag och Marco och tränade på gymmet vid lunch tid, sen badade vi och solade där resten utav dagen. Jag blev BRUN! Äntligen! På kvällen kom mam&pap och hämtade oss och vi åkte hem till några nära och kära och grillade. Jag och Maccisen hade egentligen bestämt att dra ner på stan och se Promoe. Men det blev aldrig av.

I dag ska vi köra samma visa igen tänkte vi. Gymma sola och bada. Kvällen blir lugn. I morgon är det ju skola och jobb igen. FAN va boring..