PLANERAT INFÖR 2010
Kom nyss hem från bolaget. Jag och M ska sitta ensamma hemma i morrn och vet ni? Det ska bli så jäääävla skönt. Jag är så glad att jag slipper nyårs-hypen. Vi har själva valt att inte delta i något ståhej i år. Så det blir alltså jag & M och en varsin öl haha. Trevligt!

I dag har jag planerat lite inför 2010 och dess nya kollektioner på www.KANDEESHOP.se . Men det är så svårt. Jag tror inte ni förstår vilket fokus det faktiskt krävs, och vilket jobb det ligger bakom allt. Ibland blir jag galen.. totalt galen på allt. Jag är en fruktansvärd perfektionist och allt måste liksom klicka och vara perfekt. Blir det inte som jag vill blir jag rasande.. Kan till och med bli galen när jag tittar tillbaka på de plagg/motiv som jag gjort förut. I början. Då var jag nöjd, men idag när jag tittar tillbaka på det så förstår jag inte alls hur jag tänkte. Men det är väl så, även inom design-biten och design-och motiv tänkandet, man utvecklas ju även där.


En till fjant bild.

Kan iallafall avslöja att det kommer komma nya typ av plagg.. Och även i andra färger.. Lite åt pastell inför våren/sommaren och jag har några feta ideér som jag hoppas kommer slå igenom, annars blir jag som sagt.. galen ;)
Missa inte mellandagsreanwww.KANDEESHOP.se passa på innan allt tar slut för det går fort som fan!
Malin

Ska bli sjukt spännande att se vad du har för ideer =) Och tagga ner med perfektionist grejen, jag är likadan... du ska vara nöjd för du e skeeetduktig!

Take care

Candy

Det blir detsamma här, jag och pojkvännen firar på egen hand utan jobbiga krogmänniskor eller åtskilliga festdeltagare. SÅ JÄVLA SKÖNT!Gott nytt år på dig!

Nora

DU ritar helt jäkla underbart bra! Jag skulle ge allt för att vara så duktig som du så kasta inte bort det här! En fråga bara. HUr gör man såna där prickar på bilden? Jag vet att man kan göra det i photoshop, men kan man göra i andra program liknande ps och hur gör man?

Amanda

Heej söto, förlåt att jag är seg på att svara :} Hmm jag vet inte vad det kan bero på :S Skulle kunna vara för att själva fotot är för stort, så du får förminska bilden. Det var problemet för andra som de inte gick för. Jag minskar alltid mina foton till typ 670 px. Kan det funka? Annars vettetusan varför det blir så, skumt..Du, ang designen, så kan du bara maila mig allt när du är klar med skisserna & bilder och sånt, så gör jag det så fort jag fått allt :) Nu efter nyår har jag maaassa tid :D Puss & kram!

malin

Gott Nytt År i förskott ;>

Nina

ÅH, önskar att jag slapp all stress inför nyår och bara kunde sitta hemma och chilla så.

Men nu har jag själv satt mig i klistret så, det blir väl lyckat iaf får jag hoppas,

Gott nytt år!

Puss&Kram Nina =D

JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG

Hur mår Sandra idag? Har du haft en bra jul? Hoppas!Kram C

Ida

Jag vet :D hehe. Så nu ska jag gå runt och visa upp den för alla när jag kommer börja "jobba" i valbo ;p

Emelie

Jag såg på ett gammalt avsnitt av Top model (kommer ej ihåg vilken säsong) men... du är grymt sjukt lik Liza som var med och tävlade. Som sagt, jag vet inte vilken säsong men namnet glömmer jag inte. :)

Johanna

Ooh ska bli intressant att se de nya plaggen! :)

beccaa

Jag älskar pastellfärger!Nu längtar jag som attans tills att se den nya kollektionen.'Och du, du är bra precis som du är!Alla dina plagg har varit helt fantastiska.Hade köpt varenda ett av dom om jag kunnat.Men visst har du rätt att man utvecklas.

Och det är ju en bra sak eller hur?Du får aldrig glömma hur bra du är. Hur fint allting du gör är. Hur din konst kan göra dagen för flera hundra. Du är något alldelses speciellt.

Keep going girl! Vi tror på dig:)tusen kramar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress