WE LOVE TO DRAW


Jag och M sitter och ritar och lyssnar på Damian, Bob & Fugees. Vi längtar oss bort till värmen. Just nu vill jag ligga på en het varm strand och steka med en iskall cola i vänstra handen och en cigg i andra! Good old times.
Förresten vet ni om att på söndag är det 7 veckor utan cigg? ;) Haha

Det blev ändrade planer inför nyår ikväll. Vi åker med mina föräldrar till några nära och kära och firar lite :)
Vad ska ni göra ikväll? Önskar mina underbara läsare ett GOTT NYTT ÅR!
THE HARDEST BRICS W.I.PSitter och skissar/ritar lite.. Sitter och sitter, jag ligger på mage i sängen. Är alldeles för lat för att verkligen sitta upp. Men min nacke och rygg får leva där efter också.

Nån mer som såg Victoria's Secret Fashion Show? Tycker alla ska sluta säga att dom är så jävla vackra och snygga hela tiden som om de vore några Gudar bara för att dom tränat upp sina kroppar som fan och spacklat på 1 och en halv liter make up! DU ÄR OCKSÅ VACKER! (Inte avundsjuk alls) Nej om jag ska var helt ärlig nu. HELT ärlig.. Jag blir alltid deprimerad i ungefär tre månader frammåt efter att jag sett showen haha. Och inte hjälper det heller att M säger att bara jag lägger på mig 3 kilo och tränar lite på gymmet så har jag Victoria Secret kroppen. Bara jag har motivationen skulle jag vilja säga.. Jag är alldeles för laaat.

Kläderna då? Vad tyckte ni om dom? Eller underkläderna då.. Jag tyckte de var jättefina som vanligt, gillade de där lekfulla/färgglada mest. Jag har redan en favorit, ska leta fram en bild på det sen och visa er. Nu ska jag fortsätta rita!
PLANERAT INFÖR 2010
Kom nyss hem från bolaget. Jag och M ska sitta ensamma hemma i morrn och vet ni? Det ska bli så jäääävla skönt. Jag är så glad att jag slipper nyårs-hypen. Vi har själva valt att inte delta i något ståhej i år. Så det blir alltså jag & M och en varsin öl haha. Trevligt!

I dag har jag planerat lite inför 2010 och dess nya kollektioner på www.KANDEESHOP.se . Men det är så svårt. Jag tror inte ni förstår vilket fokus det faktiskt krävs, och vilket jobb det ligger bakom allt. Ibland blir jag galen.. totalt galen på allt. Jag är en fruktansvärd perfektionist och allt måste liksom klicka och vara perfekt. Blir det inte som jag vill blir jag rasande.. Kan till och med bli galen när jag tittar tillbaka på de plagg/motiv som jag gjort förut. I början. Då var jag nöjd, men idag när jag tittar tillbaka på det så förstår jag inte alls hur jag tänkte. Men det är väl så, även inom design-biten och design-och motiv tänkandet, man utvecklas ju även där.


En till fjant bild.

Kan iallafall avslöja att det kommer komma nya typ av plagg.. Och även i andra färger.. Lite åt pastell inför våren/sommaren och jag har några feta ideér som jag hoppas kommer slå igenom, annars blir jag som sagt.. galen ;)
Missa inte mellandagsreanwww.KANDEESHOP.se passa på innan allt tar slut för det går fort som fan!