Jobbat med nya motiv

Ja men jag kan va lite tokig jag med ibland vet ni.

Shit, nu börjar jag verkligen inse hur kort tid det är kvar till premiäröppningen av WWW.KANDEESHOP.SE! Vill ni veta vad jag har gjort idag? Jag har kollat i dussintals kataloger och valt fram nya plagg till hösten som ska beställas. Jag har också jobbat fram TRE nya motiv att trycka vilket är helt otroligt med tanke på.. ja med tanke på vadå?
Och eftersom ni tycker jag är för hård och elak mot mig själv och borde ge mig själv mer beröm så tänker jag faktiskt göra det nu. De nya motiven blev AP-BRA! Kommer lämnas in för tryck snart, men ni får inte se än ;) Det är motiv och plagg som kommer att finnas i webshopen sen när den öppnar.

I dag kom också levarnsen på K.D och Citty linnerna. Dom blev jättejättebra! Så jag har hunnit med att packa ordrar också. Nu är jag heeelt jävla slut. Men det är så fruktansvärt roligt att försäljningen går så bra, jag kan inte vara mer glad och tacksam!

Jag vet att ni så gärna vill att jag ska uppdatera oftare, och jag önskar så att jag hade den tiden. Men jag jobbar närmare 13 timmar om dagen just nu och det är mycket att jobba med inför webshopen. Även om jag ser bloggandet som en del av mitt jobb idagsläget så måste jag strukturera upp vad som är viktigast för stunden.

Tycker det är jätteroligt att ni fortfarande är så aktiva och svarar på frågorna. Det är riktigt roligt att läsa och bra kritik! Har förresten förstorat typsnittet i inläggen nu och snart kommer jag lägga upp en ny tävling.. Håll utkik. Det är mitt egendesignade Galaxy part 2 linne du kommer ha chansen att vinna ;)

Nu ska jag fortsätta wörka.

Svar till MOLLY!
"Varför är du så retuscherad på alla dina bilder?"
Anatgligen för att jag har dålig självkänsla och tycker att jag ser finare ut när jag retusherar dom. Ska du inte fråga varför jag sminkar mig också?
Börjat måla på en ny tavla
Nu har min kund varit och hämtat tavlan, jag tror jag aldrig har sett sådant vackert och glatt leende när jag lämnade över tavlan till henne, vilket gjorde att hela jag log av lycka inombords. Unbelieveble. Hon köpte ett linne också, jätteroligt! :)

Nu har jag påbörjat en ny tavla.. Vettefan vart detta kommer leda.. Ser ut som en geisha? Hmm.. Vet inte ens om jag gillart so far och den känslan hatar jag!